Koreografija za pamćenje na Marakani, a onda je kamerman pokazao ko sjedi u svečanoj loži

Ni Aleksandar Vučić nije mogao propustiti večerašnji spektakl

Koreografija za pamćenje na Marakani, a onda je kamerman pokazao ko sjedi u svečanoj loži

Endin Čaušević

Crvena zvezda i Manchester City igraju trenutno utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka, a meč na Marakani nije htio propustiti ni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji se pojavio u svečanoj loži.

Zvezda je ove sezone totalno podbacila u Ligi prvaka i zbog očajnih igara beogradski klub neće na proljeće igrati u Evropi.

U Beogradu su imali ogromna očekivanja od ove sezone u Evropi nakon što su uložili veliki novac u pojačanja, ali rezultati su na kraju izostali.

Zvezda se večeras oprašta od Evrope za ovu sezonu i to na najbolji način jer na Marakani gostuje aktuelni prvak ovog takmičenja Manchester City.

Tribine na Marakani su skoro ispunjene do posljednjeg mjesta, a jedina žal za domaće jeste što je Pep Guardiola odlučio odmoriti većinu prvotimaca i šansu je dao većinom juniorima Manchester Cityja.

Oglasi

Ulaznice za ovaj meč bile su izuzetno skupe jer navijači Zvezde nisu željeli propustiti priliku da na sceni vide Guardiolinu mašineriju.

Koliko pažnje izazvao ovaj meč u Srbiji najbolje je pokazao detalj u direktnom prenosu pred sami početak večerašnje utakmice.

Naime, kamerman je uspio da snimi u svečanoj loži predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, koji ni sam nije htio propustiti večerašnji spektakl na Marakani, te je u pratnji osiguranja stigao na Zvezdin stadion.

   Aleksandar Vučić iz svečane lože prati meč Crvena zvezda - Manchester City na Marakani

Također, treba istaći i da su navijači Zvezde pred početak meča priredili još jedan spektakl i fantastičnu koreografiju i pored očajnih rezultata ovog tima u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni su pokazali koliko vole svoj klub, a ovoj koreografiji dive se i Englezi koji su znali šta ih čeka na Marakani večeras, te popularne Delije nisu podbacile.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHNACIONALISTA
Hebo li ti klerocetnicka gamadi familiju sta ih. Dizeš u zvijezde debilu.......a što ne napišeš koliko su Bošnjačke djece i civila 90 ih pobili majmune
1 2
user1676717906
Pickousti usta mu se rise
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi