Za njega ranije niko nije ni čuo, a on večeras u Beogradu izveo čudo i bacio Zvezdu u očaj

Manchester City već vodi sa 1:0

Za njega ranije niko nije ni čuo, a on večeras u Beogradu izveo čudo i bacio Zvezdu u očaj

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Manchester Cityja, a meč za prvaka Srbije nije baš najbolje počeo.

Crvena zvezda je ove sezone potpuno razočarala u Ligi prvaka i ostala je već bez ikakvi šansi da izbori proljeće u Evropi.

Oproštajni meč u Ligi prvaka igraju večeras protiv Manchester Cityja čije gostovanje je izazvalo veliki interes u Beogradu.

Tribine na Marakani su skoro pune, no utakmica za domaće nije počela baš kako su se nadali.

Iako je City u potpuno drugačijem sastavi gosti su u 19. minuti uspjeli da povedu sa 1:0, a na scenu je stupio dečko za kojeg do večeras niko ranije nije ni čuo.

U pitanju je Micah Hamilton koji je večeras debitovao za Manchester City i to na najbolji mogući način jer je zabio fantastičan gol na Marakani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do večerašnje utakmice niko od navijača Zvezde za njega nije čuo, ali se on predstavio na najbolji način i zabio je sjajan gol.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti