Nevjerovatno brza reakcija: Zvezda potvrdila odlazak Stankovića, pa objavila ime novog trenera
FOTO: FK Crvena Zvezda

Srbijanski prvak je ostao bez plasmana u grupnu fazu Lige prvaka

Nevjerovatno brza reakcija: Zvezda potvrdila odlazak Stankovića, pa objavila ime novog trenera

Samir Mlaćo
Dejan Stanković od danas više nije šef struke FK Crvena Zvezda.

Zvezda je ostala pomalo nesretno bez nastupa u grupnoj fazi Lige prvaka, pa je Stanković odlučio da digne sidro.

Sada će ga naslijediti Miloš Milojević.

On je svojevremeno bio pomoćnik Stankoviću.

“Riječ je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom našeg kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslijediti na klupi Crvene zvezde. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Myalbi uveo iz treće u prvu ligu, poslije čega je i stigao u naš klub kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme“, istakli su iz Crvene Zvezde.

Sutra će Milojević biti zvanično predstavljen, a debitovat će protiv Javora.

Oglasi

Stanković odlazi nakon gotovo tri godine saradnje.

"Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio da pružim ono što sam najviše želio".

"Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najljepši dio fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvijek sam osjećao njihovu podršku".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Baš zato sam odluku da odem donio kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvijek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Vjerujem da su godine uspjeha tek pred klubom, a ja ostajem uvijek tu za moju Zvezdu, uvijek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice", poruka je Dejana Stankovića.

Ovaj 43-godišnji stručnjak vodio je beogradske crveno-bijele u ukupno 134 utakmice. Doživio je samo devet poraza uz 105 pobjeda i 20 neriješenih rezultata.

Top Komentari

axel42
Mrššš yebo vam Zvijezda sve!!
6 1
Radnik78
Više se piše o C Zvezdi neko o tamo nekoj utakmici Željo Sarajavo..to dokazuje koliko je fudbal u BIH na nivou seoske lige ....ipak više pražnje privlači promjena trenera u Zvezdi nego tamo neki nazovi derbi...ipak se zna koji je najveći klub sa ovih prostora..zna se koje bio prvak Evrope..
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi