Gospođa izašla na teresu da snima navijače Zvezde, a ni slutila nije šta će joj Delije napraviti

Snimak nastao pred meč u Bernu

Gospođa izašla na teresu da snima navijače Zvezde, a ni slutila nije šta će joj Delije napraviti

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su razočarali navijače jer su poraženi na gostovanju kod Young Boysa sa 2:0 čime je beogradski klub ostao bez ikakvih šansi da proljeće dočeka u Evropi. Iako navijačima Zvezde nije bilo do pjesme nakon meča ipak su prije same utakmice napravili potez koji je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Iako je Zvezda tokom ljeta dovela veliki broj pojačanja u nadi da će ostvariti zapažen rezultat u Evropi na kraju se ispostavilo da je sve krenulo nizbrdo.

Prvak Srbije je totalno razočarao u grupnoj fazi Lige prvaka i kolo prije kraja ostao je bez šanse da se čak plasira u nokaut fazu Evropske lige. To mjesto pripalo je Young Boysu koji je sinoć sa 2:0 na svom stadionu pobijedio Zvezdu.

Klub s Marakane ima očajan učinak ove sezone s čak četiri poraza i tek jednim remijem što je za ambicije koje je Zvezda imala od Evrope u ovoj sezoni zaista premalo.

Iako su igrači Zvezde i sinoć imali veliku podršku u Bernu gdje je stigao ogroman broj navijača tog kluba na kraju su ponovo podbacili i razočarali.

Oglasi

Popularnim Delijama nije bilo do pjesme nakon još jednog poraza i teškog udarca, no uspjeli su se naći u centru pažnje zbog videa koji je postao hit na društvenim mrežama, a nastao je par sati pred početak meča.

Naime, navijači Zvezde okupili su se na jednom trgu u Bernu gdje su se zabavljali i pjevali tokom dana prije nego što su krenuli lagano prema stadionu Wankdorf.

Tu je snimljen sjajan detalj kada je jedna starija gospođa izašla na terasu kako bi snimila pjesmu navijača Zvezde i odličnu atmosferu koju su napravili, no ni slutila nije da će ju oni odmah zapaziti i prirediti trenutak za pamćenje.

Navijači Zvezde zapjevali su poznatu narodnu pjesmu "Izađi mala", a čak se i starija gospođa nasmijala kada je shvatila da su stihovi koje čuje upućeni njoj iako ih uopšte nije razumjela šta joj pjevaju.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@ivanjicadragan/video/7306567771393953030[/tiktok]

Jedan od navijača beogradskog tima objavio je video na TikToku nesluteći da će isti izazvati oduševljenje javnosti i postati pravi hit.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, iz ove grupe plasman u nokaut fazu Lige prvaka već su osigurali Manchester City i Leipzig, te kako smo već napomenuli u Evropsku ligu od proljeća ide Young Boys.

Zvezda će se od Evrope za ove sezone oprostiti 13. decembra kada će na Marakani u posljednjem kolu grupne faze gostovati aktuelni evropski prvak Manchester City.

Top Komentari

BosanskaSvedska
A joj ugrozeni na aparatima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti