18

Komentari (18)

seibeg
Najljepša zastava svih vremena.
Popularne Delije! Cuj popularne Delije. Po cem su popularne? Sigurno sto ti huligansko-cetnicki smradovi velicaju ratne zlocince. Odyebi bola novinaru
user1676286668
Glupi novinaru ovo nije zastava Armije Bosne i Hercegovine kljuse prvo se obrazuju pa onda prenosi vijesti sa poganih i genocidnih linkova...
vedin
Ti ili nisi pročitao tekst ili si glup!
user1676286668
Nisam ni cito niti me zanima šta srbin misli o toj zastavi vedine kljuse jedno....
user1676286668
Srbi su bolestan narod i nema lijeka za to..
Hoće u isti konteks da postave genocid i ratne zločince sa zastavom koja pretstavlja Bosnu i nikakvih vjerskih obilježja nema. Mislim da svi koji pišu protiv zastave i izjednačavaju zločine sa ljiljanima nisu pri sebi. Moraju poraditi više na edukaciji, historiji da bi komentarisali i pisali. Aferim navijačima Torcida Sandžak.
nakopitam
A sta vi ocekujete od genocidasa? Tu gamad bi svijet trebao potpuno istri****ti. Bila bi Evropa puno ljepsa bez njih i ustasha.
RuthlessDyni
Oboje za osudu.
BHFLjiljan
Ovo je nasa zastava I neka pisu sta hoce. Netreba obracat paznju. Nisam ni citao clanak koliko sam gledao lijepu zastavu :)
kenny
Ovi ruski cigani iskreno misle da su zrtve, nista im nije jasno zasto ih svi uvijek napadaju :((.
Antikomunjara
Jasta, "cudna imz astava " priznate drzave, takvoj zastavi"nije mejsto na sportskim terenima".Mrtvih se oni naprcilis vojih, gamad..Svi su oni isti.Ili barem njih 98% su isti.Onih 2% su normalni ljudi.Ali svi Bosnjacima i Bosni isto misle. Nije problem kao sto rece ovaj iznad kad su zastave genocidne Srbije po BiH, to je"normalno",kad se klice ratnom zlocincu, poslije Hitlera i Rudolfa Hesa najvecem zlotvoru i zlocincu svijeta Starku PELENKOVICU-i to je"normalno".Navikli u Sroslaviji z akojom danas pojedini baliyani pjene kako im je bilo dobro jer "nisu morali ici u dzamiju"!Tobe ya rabbi. Niko ih ne tjera i ne idu ni radi koga drugog do radi sebe samih.Nije vise fino ako pijani tumaraju ulicama i zderu cvarke, kao pola Tuzle, Sarajeva i Mostara sto radi.To bi ovima bio"pravi Musliman".Oni sus voje lice pokazali DAVNO
crnoicrveno
Napusi se kurca tuzlacima i ne stavljaj u ta svoja pogana usta Tuzlu smradu nacionalisticki!
Antikomunjara
za ovo ces da letis odavde"gradjanine"!
user1676675294
Koji kreten si ti koju školu si završio
Slana_carsija
Prvo, to je zastava međunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine. Drugo, na svakom koraku Šumske je zastava Srbije, pa se ovdje niko ne ibreti. Treće, "navijači" Zvezde čestitaju rođendan Mladiću, a Beograd pun grafita Karadžića i Mladića. Čak im je i predsjednik lijepio naziv ulice i trga po zločincu. I sve to im nije čudno, ali čudna je zastava međunarodno priznate države.
Zulfikar
Prvo, to su naši din dušmani! Drugo, nije ni bitno pa prema tome se i postaviti. Zabludjeli Bosnjaci ciji je broj ne tako mali trebaju instantno da se prestanu kontaminirati kanalizacijskim otpadom i svim tim šejtanlucima koji naviru iz Srbije.
juve10
Zašto zabludjeli Bošnjaci? Jel' ti babo/tata i mama Bošnjak? Sestre, braća... Zašto želiš da ponižavaš Bošnjaka? Jesi li ti Bošnjak? E moj Zulfikar, otpala ti je jedna oštrica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.