Proslavljeni srpski fudbaler se obrukao za sva vremena - navijači ne mogu vjerovati šta je "izvalio"

Analizirajući meč u Beogradu

Proslavljeni srpski fudbaler se obrukao za sva vremena - navijači ne mogu vjerovati šta je "izvalio"

Edmir Škorić

Crvena zvezda je sinoć u Beogradu ugostila Leipzig u meču Lige prvaka, ali je poražena sa 2:1.

Zvezdinoj se krizi ne nazire kraj. Ne blistaju kao inače u prvenstvu Srbije, dok u Evropi imaju samo jedan bod nakon četiri kola i već sada su ostali bez šansi da se plasiraju u nokaut fazu, iako ruku na srce, to i nije neočekivano budući da su u grupi sa Manchester Cityjem i Leipzigom.

Duel sa njemačkim timom sinoć davao im je nadu da mogu pobjedom da se uključe u borbu za drugo mjesto, no Leipzig je slavio pogocima Simonsa i Opende i riješio pitanje plasmana u osminu finala najuzbudljivijeg i najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Srpski fudbaler Nenad Jestrović bio je gost Arene Sport, ali tokom same analize meča napravio je lapsus koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Bivši srpski reprezentativac se obrukao jer je jednog igrača Crvene zvezde uporedio sa Kim Jong-unom, velikom vođom Sjeverne Koreje.

Oglasi

"Kupovinom dva-tri igrača, Šerifa, Kim Jong-una… Ovaj, kako se zove… Hwanga, rekao je Jestrović dok je pogledom tražio pomoć od ostalih prisutnih u studiju.

Jestrović je naravno mislio na Hwanga koji je doveden za pet miliona eura iz grčkog Olympiakosa i koji igra za Južnu Koreju.

Greške su sastavni dio svakog posla, ali naravno ubzro je Jestrović postao hit na društvenim mrežama zbog onoga što je izgovorio u emisiji uživo dok je radio analizu meča na Marakani.

Povrijeđen navijač FK Crvena zvezda na Marakani

Inače, prije samog početka utakmice nekoliko navijača Zvezde istrčalo je na stazu kako bi pozvali hitnu pomoć. Jedan od navijača je pao i glavom udario u beton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prema nepotvrđenim informacijama, 43-godišnji M.L. je zadobio teške povrede, ali se nalazi u stabilnom stanju.

Zvezdi, koja nastavlja da juri Partizan koji ima +6, slijedi gostovanje u Pančevu kod Železničara, pa gostuje u Novom Sadu Vojvodini, a naredni evropski meč igra 28. 11. protiv Young Boysa u Bernu, a to će biti borba za treće mjesto.

Top Komentari

HBSC
Pa i vi kvazi novinari se provaljujete svaki dan pa nikome nista
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije