Novi Zvezdin dres na sebi ima detalje koji podsjećaju na bodljikavu žicu

Zanimljivo rješenje

Novi Zvezdin dres na sebi ima detalje koji podsjećaju na bodljikavu žicu

E. Oštraković

Crvena zvezda je izdala petu garnituru dresova za ovu sezonu.

Zvezda pažljivo radi sezonama na dizajnu dresova i uglavnom su navijači zadovoljni njihovim izgledom, a šta će reći za ovu garnituru?

Povodom igranja u Ligi Evrope tim iz Ljutice Bogdana je predstavio rezervnu varijantu dresa za to takmičenje. Radi se o teget rješenju, a zanimljivo je da na sebi dres ima diskretne vertikalne linije sa zvjezdicama, mada se odmah zaključilo da podsjećaju na bodljikavu žicu.

Nešto slično je Zvezda uradila i prije dvije godine s dresovima u kojima su igrali na gostovanju kod Napolija u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Penderinos
Hmm da ovo nema veze sa političkim konotacijama...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi