Da li je Milan Borjan večeras najbolje opisao VAR: "Ubija nogomet, strast, energiju!
FOTO: FK Crvena Zvezda

Zvezda se večeras oprostila od Evrope

Da li je Milan Borjan večeras najbolje opisao VAR: "Ubija nogomet, strast, energiju!

Samir Mlaćo
Crvena Zvezda je eliminisana iz evropskih takmičenja, a golman Crvene Zvezde Milan Borjan smatra da VAR ubija nogomet, s obzirom da je njegovom timu večeras poništen vrlo važan pogodak.

Prvak Srbije je poražen večeras kod Monaca sa 4:1 u okviru grupne faze Evropske lige, te je tako završio kao posljednjeplasirani u grupi.

Zvezda je gubila 2:0 nakon 27 minuta, da bi početkom drugog dijela Rodić autogolom završio priču. Ipak, Kanga sa 11 metara daje nadu gostima, da bi u 69. minuti Pešić pogodio za 3:2 i činilo se da ćemo vidjeti ekstra zanimljivu završnicu.

Ipak, VAR je poništio pogodak, tačnije dosuđena je  nedozovljena pozicija i bio je to kraj svih nada Zvezde.

Do kraja je Volland pogodio za konačnih 4:1 i završio priču. Golman Crvene Zvezde Milan Borjan izniio je ono što mnogo misle.

"VAR ubija nogomet, strast, energiju, radost, ali šta da se radi. Ofsajd je bio. Taj gol bi nam dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Idemo dalje“, rekao je Borjan poslije meča.

Oglasi

Smatra da je rani gol Monaca promijenio meč, te da je odbrana loše reagovala u više navrata, što je francuski tim koristio.

Može biti slika sljedećeg: 5 ljudi, trava i tekst

Sada želimo osvojiti duplu krunu treći put u nizu“, rekao je Borjan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zvezda je završila kao posljednjeplasirana, dok je na prvom mjestu Ferencvaroš, a Monaco na drugom. Treće mjesto osvojio je Trabzonspor.

U Super ligi Srbije Zvezda je lider sa 44 osvojena boda, a prati je ljuti rival Partizan sa 37. TSC Bačka Topola ima 36.

Top Komentari

Lianessa
Dobrodošli na najbolji seks dating site - - - Hot24.pw
1 6
Logi93
Ubio je tebe Volland a sada opet lagano na traktor
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi