Nenad Lalatović napravio haos protiv svoje Crvene zvezde: Psovao je svima oko sebe!

Kontroverzni stručnjak

Nenad Lalatović napravio haos protiv svoje Crvene zvezde: Psovao je svima oko sebe!

M. Šljivak

Kontroverzni srbijanski stručnjak Nenad Lalatović (44) potpuno je izgubio živce na današnjem meču između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde koju su gosti iz Beograda dobili s 2:1.

Nenad Lalatović je poznat kao incidentan trener. Tokom karijere je imao brojne ispade, psovao je i svađao se s navijačima i protivničkim trenerima i fudbalerima.

Protiv svoje Zvezde danas je divljao pored terena. U finišu prvog dijela sudija Marko Ivković jedosudio penal za Crvenu zvezdu.

Uslijedio potpuni haos pored klupe. Lalatović je izvrijeđao sudiju, psovao je i galamio pored terena, a sočne psovke uputio je i protivničkoj klupi.

Čak je izvrijeđao sudiju i nakon što je VAR promijenio sudijsku odluku te je još jednom pokazao da nije nimalo miran trener.

Oglasi

Njegov tim danas međutim nije mogao napraviti previše protiv Crvene zvezde i poražen je s 2:1.

Nenad Lalatović o bijegu iz bh. fudbala: "Kada sam to čuo, tu je bio moj kraj"

Nenad Lalatović je početkom ove sezone preuzeo banjalučki Borac, ali se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine zadržao samo tri mjeseca.

Nije mogao 44-godišnji trener da se pomiri s činjenicom da ekipu ne vodi u Banjaluci.

"Nisam očekivao da u tri mjeseca neću odigrati nijednu utakmicu u Banjaluci, a to je zbog čega sam došao tamo. Moram sam da se vozim autobusom svaki dan pola sata na trening, pola sata s treninga. Igrali smo utakmice u Novom Gradu, gdje je u pet sati popodne temperatura 40 stepeni. Nemoguće je igrati, a i teren nije bio uslovan za igru".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Mogao sam to podnijeti tri mjeseca. Jednostavno, nisam došao da budem trener po nekim drugim gradovima već u Banjaluci, da igram pred 10.000 ljudi. Kada su mi rekli da se za još mjesec dana neće završiti stadion, tu je bio moj kraj".

"Podnio sam ostavku. Nisu htjeli da prihvate, ali ja sam rekao da ću sam otići kući ako je ne prihvate. Želio sam da budem trener u Borcu, ali isključivo u Banjaluci".

Top Komentari

pitariistok
Iskrivio se od raznoraznih supstanci
5 0
admirmo
Mijenjaj dilera ova ti je droga loša
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi