Ko je vrijeđao Ibrahimovića na Marakani: "Vezama se našao na mjestu na kojem nije smio"

Ružne scene obilježile su sjajan meč Zvezda i Milana

Ko je vrijeđao Ibrahimovića na Marakani: "Vezama se našao na mjestu na kojem nije smio"

S. Mlaćo

Ružne scene obilježile su meč Crvene Zvezde i Milana.

Završilo je 2:2, a meč je obilježilo vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića sa tribina Marakane.

Ibrahimović je skočio da proslavi pogodak svog tima, a jedan navijač ga je nazvao balijom.

"Sjedi dolje, Zlatane! Pi*ko jedna, balijo jedan smrdljivi. Je*em li te u usta da te je*em!" , čuje se na snimku koji dolazi iz novinarske lože.

Iz Zvezde su obećali da će osoba koja je vrijeđana Ibrahimovića biti pronađena, a srbijanski mediji navode da se ne radi o novinaru.

"Svim novinarima, koji su se grupirali na jednu stranu, bilo jasno da se ne radi o medijskom radniku, već o nekome ko se zahvaljujući ko zna kojim vezama našao na mjestu na kojem nije smio, klubu preostaje da pokuša identificirati izgrednika koji je osramotio cijeli klub u svijetu i pokvario spektakl", piše Telegraf.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Jasno je i da su u novinarskoj loži prekršena pravila jer su nije poštovao broj osoba koje su mogle biti na navedenom mjestu, te ostale mjere.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jos jedna srpska laz samo da bi se opravdali pred sirom javnoscu, znaju oni dobro koje on i taj sigurno nije zalutao na tribinama stadiona. Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“ Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: 228047-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
25 0
Ajax11
Zna bagra dobro ko je to bio -novi je on junak njihov -ploču ce mu dici
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi