17

Komentari (17)

user1676717906
Fahrudin Avdicevic
Bulle
Vode gosti pa u 26 minuti 2:1, pa opet loptu zakucava i opet 2:1...jbt
realista1982
Ovaj Rahić,kada slavi godišnjicu kluba Sloboda ispoštuje i dođe da igra sa njima!!! ONI DANAS SA TRIBINA I NA TERENU KAO DA IM JE TUZLA I SLOBODA NAJGORI NEPRIJATELJ !!!Bravo zovite stupčanicu da vam uveliča jubilej!!!
user1676717906
Jusuf juka hatunic
Muho
UPRAVA SLOBODE NAPOLJEE ! DEBILI NIJE TO POSAO ZA VAS ! NOGAA I VAMA I ONOM PROPALOM ŠVEDU ! SELJACI IZ OLOVA ĆE SE PLASIRATI U PL A TUZLA OSTAJE BEZ IJEDNOG PREMIJER LIGAŠA NAREDNIH 10. GODINA ! FUKARE SANJAĆETE UTAKMICE SA SARAJEVOM ŽELJOM ZRINJSKM IGMANOM POSUŠJEM GOŠKOM... DUGO GODINA A IGRAĆETE SA BOSONOGIM I GOLOGUZIM SELJACIMA. TUZLA JE RUPA OD GRADA KOJI NEMA NI ČESTITOG STADIONA NI SPORTA UOPŠTE!
Haroldinjo
Pricas druze gluposti igman,posusje,gosk ko ce sa njima sanjat utakmice valja i stupcanici u kakanj otic mislis da ce dobit tamo?
velez mo
Ma uci ce Sloboda u PL to nije upitno,samo je problem sto maksimalno za citavu sezonu ce imati od 12 do 15 bodova,Zvijezda 09 je Liverpul za ovu Slobodu
Haroldinjo
Nece to bit ista ekipa u premier ligi
velez mo
Ma ista je ekipa bila kad ste ispali,ista ekipa u Federalnoj,2 glavna igraca vam idu,nece tu biti puno promjena mozda cete biti jos slabiji,to je to otprilike,nece tu biti puno promjna
saba
Ti si se malo pogubio, dođi malo u Tuzlu pa se uvjeri u to što pišeš nekulturni insanu. Kad odeš postidit ćeš se zbog izrečenog ako u tebi leži bar malo čovječnosti.
Delegat
Ni ukradeno ne znaju dobiti a prozivaju druge trener i igraci brukaju grad klub a o ovom sudiji prevarantu ne treba trositi rijeci
Haroldinjo
I to gornji lol
Ovi tuzlaci su bruka i sramota, ni sudija im ne pomaze, sto godina nula trofeja.... Ajmo Stupcanicaaaa
kurjak
@Amaru Sa koride u PL BiH, svašta.
Haroldinjo
Sram da vas bude igrace ne mozete neki rahic pobijedit
ratip irats
Penal puco jedan igrac Slobode!? Pa nece dvojica pucati!? Sloboda je izjednacila autogolom. Suđenje lose, rezultat realan.
pikaboo
Pa ni poklon penal niste uspjeli iskoristiti, dokel cemo vas gurat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.