Navodno je sve 'puklo' dan prije i temperamentni stručnjak neće mijenjati odluku

Šta slijedi za Igman: Mulalić je jučer pozdravio iznenađene igrače, iz kluba se još nisu oglasili

7

Komentari (7)

Wiener
Samo su Vico i Mirvić vaći kriminalci od Husića. Edis je napustio jer neće da pusti Tuzli. Mirvić se utišao jer mu je Vico obećao evropu. haha ja neznam koliko Mido mozes biti plitak u glavi kad tako nesto mozes napisati..ali da to je internet pa svaka budala moze bilo sta napisati..inace nemam bas obicaj da nesto komentarisem piskaranja..ali ov je tako smijesno i debilno da se smijem i moram odgovoriti... vico mu obecao evropu haha...debilcino Sarajevo je po igrackom kadru i budzetu trebalo 10 bodova da bude ispred svih na tabeli!! pametnom dosta!!
papagaj
Cetiri igraca Igmana se dogovorila sa TS žalosno i jadno
mido1921
Bez njega Igman ispada
gogs
zeljooo
DOGOVR JE BIO 3 ZA 3 SA TUZLOM OD POCETKA SEZONE I MULALIC NE ZELI TO.. TAKO DA TUZLA UZIMA U PONEDJELJAK A MULALIC I ZEBA SU OTISLI.
pjanke.sa
Aaaa vi navikli iz Zelje da sve dogovarate, pa nisu svi kriminalci ko vi.
mido1921
Samo su Vico i Mirvić vaći kriminalci od Husića. Edis je napustio jer neće da pusti Tuzli. Mirvić se utišao jer mu je Vico obećao evropu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.