FK Klis: Pustite radnike ranije da prisustvuju historijskoj utakmici
Klis će u Konjicu umjesto u svom Buturović Polju odmjeriti snage sa Slogom u revanšu četvrtfinala Kupa BiH

Velika euforija pred revanš sa Slogom

FK Klis: Pustite radnike ranije da prisustvuju historijskoj utakmici

Edmir Škorić
Teme:

Na Gradskom stadionu u Konjicu igrači Klisa sutra žele da ispišu historiju.

Član Druge lige FBiH u 15 sati dočekuje Slogu Gornje Crnjelovo na stadionu Igmana u Konjicu, nakon što je prvi susret u četvrtfinalu Kupa završen 1:1.

Dakle, Klis bi mogao kao trećeligaš da ode u polufinale Kupa, što bi bilo nešto zaista nestvarno.

U Buturović Polju se spremaju za spektakl, a saopštili su da je do sada prodano više od 800 ulaznica, mada se očekuje nekoliko hiljada na stadionu.

"Pozivamo sve navijače, simpatizere i sportske prijatelje koji namjeravaju prisustvovati predstojećoj utakmici da svoju ulaznicu obezbijede u toku dana, jer ćemo na taj način smanjiti gužve i ubrzati proces kontrole i ulaska na tribinu", saopćeno je iz kluba danas.

Također, FK Klis je apelovao na poslodavce da "zažmire" na nešto ranije izlaske s posla svojih radnika kako bi bili na najvećoj utakmici u historiji ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

Benjamingst
Ako Bog da u europu station je extra
0 0
velez mo
SRETNO KLISU SAMO JAKO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi