Meč Kupa BiH kao praznik: "Svi pričaju o utakmici, dat ćemo posljednji atom snage za prolaz!"
FOTO: Facebook FK Klis

Jasmin Ramić za SportSport.ba

Meč Kupa BiH kao praznik: "Svi pričaju o utakmici, dat ćemo posljednji atom snage za prolaz!"

Samir Mlaćo
Teme:

Historija se u srijedu piše u Konjicu. FK Klis će  u revanš susretu četvrfinala Kupa naše zemlje ugostiti Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

U prvom meču je bilo 1:1, pa nas u Konjicu očekuje otvoren meč. I jednima i drugima prolaz u polufinale Kupa značio bi historijski uspjeh.

U federalnom drugoligašu Klisu iz Buturović Polja raduju se početnom sudijskom zvižduku.

"Sloga je i dalje favorit, a mi ćemo u revanšu pokušati neutralisati njihove najbolje igrače. Nadam se da će stadion biti pun i da će nas publika nositi do prolaza. Nemam poseban imperativ, ali ko to ne bi volio da igrati u polufinalu Kupa naše zemlje", kaže za SportSport.ba golman Klisa Jasmin Ramić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U Buturović Polju samo je jedna tema - revanš meč Kupa.

"Atmosfera među igračima je dobra kao i kod mještana Buturović Polja. Euforija je velika i spremni dočekujemo meč. Posljednji atom snage će dati svi, slobodno mogu reći da će u srijedu biti praznik za nas. Sve ovo što smo do sada ustvarili djeluje nevjerovatno, ljudi samo pričaju o našim igrama", dodao je Ramić na kraju razgovora.

Top Komentari

Fce
Bravoooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi