FK Olimpik angažovao dva nova imena

Potpisali ugovore

FK Olimpik angažovao dva nova imena

Samir Mlaćo

FK Olimpik sprema se novu sezonu Prve lige FBiH. Vukovi će i u narednoj sezoni imati visoke ambicije, a danas su angažovali dva nova imena.

Radi se o Farisu Handžiću i Kristijanu Mediću.

Faris Handžić je dobro poznato ime u bh. okvirima. Ponikao je u FK Sarajevo, a potom jedno vrijeme nastupao za Westerlo u Belgiji i Banskoj Bystrici u Slovačkoj. Potom je uslijedio povratak u BiH, gdje je nastupao za Velež i Igman, a u Olimpik dolazi iz hrvatskog Vinogradara.

Kristijan Medić dolazi iz Širokog Brijega, a važi za jednog od najtalentovanijih u svojoj generaciji. Medić je svoju cijelu karijeru proveo u Širokom Brijegu, a na Otoku dolazi kao slobodan igrač. Medić je kao i Handžić bio član omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, a obojica igraju na poziciji veznog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik će novu sezonu Prve lige otvoriti gostovanjem kod Slavena iz Živinica.

Top Komentari

Mostar
Jeli bila makar dobra berba u vinogradaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi