FK Olimpik donio odluku: Navijačima Veleža 150 karata!

Potvrđeno za SportSport.ba

FK Olimpik donio odluku: Navijačima Veleža 150 karata!

S. Mlaćo

U FK Olimpik spremaju se za veliki nedjeljni derbi protiv FK Velež. Radi se o susretu dva tima koja od početka sezone pretenduju za prvo mjesto, pa se očekuje mnogo uzbuđenja.

Navijači Veleža najavljuu invaziju na Otoku, no to se neće desiti. Za SportSport.ba je potvrđeno iz FK Olimpik da će gostima pripasti 150 karata.

"Gostima će pripasti 150 karata, dakle pet posto koliko nalažu i propisi. Ostale karte se neće naći u slobodnoj prodaji. Na prijedlog policije, odnosno kako bi se izbjegli mogući incidenti u našem gradu, biće smanjen i kapacitet stadiona, ali opet će gosti dobiti pet posto na puni kapacitet", istakli su iz FK Olimpik.

Navijači Veleža će tako 150 karata moći kupiti u svom klubu, a očekivati je sada i reakciju iz mostarskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nedjeljni meč počinje u 15:30 sati.

U prvom duelu ova dva tima bilo je 0:0.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haroni
Vec su se uzpanicili :) Cuj smanjit ce kapacitet stadiona radi sigurnosnih razloga. Pa logicno, jer inace zna bit krcat ….hahahah
11 0
burek_sa_mesom
Bravo za upravu Olimpika! Nije im Sarajevo Vrapčići da se ovdje balaju i krmače.
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi