Zeba kao vino: Moramo bit fokusirani na sebe!

Iskusni vezista vjeruje u nova tri boda

Zeba kao vino: Moramo bit fokusirani na sebe!

S. Mlaćo

Nakon važne pobjede u Konjicu protiv Igmana, Olimpik će sutra pred svojim navijačima ugostiti Goražde.

Velež je današnjom pobjedom pobjegao Olimpiku ponovo na sedam bodova, ali na Otoci vjeruju da će istu 'vratiti' na četiri.

Optimista pred ovaj meč bio je iskusni Zajko Zeba.

"Mi smo i prije sezone rekli da moramo sebe gledati i biti fokusirani na svoju igru. Kada smo mi na nivou, onda smo u stanju napraviti sve. Goražde je nezgodna ekipa pokazali su to mnogo puta do sada i mi moramo biti maksimalno skoncentrisani od prve minute i krenuti po bodove, koji su nam prijeko potrebni", kazao je Zeba.

Na Otoku se vratio da pomogne Vukovima na putu ka povratku u Premijer ligu. Ističe da se osjeća spremno, a majstorijom je donio svom timu pobjedu u Konjicu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Dobro se osjećam, fizički sam dobro spreman i nadam se da će me zdravlje poslužiti te da ću moći pomoći svom timu u ostvarivanju ciljeva".

Susret na Otoci počinje u 15 sati.

Top Komentari

Mostar
Zeba Pusi svim rodjenim. M.U.S.V.D.G
0 2
nijepoznat
to brate rusimo Velez
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi