41

Komentari (41)

Zgembic
@Svojprisebi djesi Punac sve ti zensko ****m Zabrino sam se za staroj vlasinu smrdljivog :))))
Svojprisebi
De si pickurino belosvetska internet ratniku osusenog kurca matori baliyanderski izmetu. Ebo li ti alija kevu truhlu
Zgembic
@Svojprisebi pa vlasino smrdljiva ja se zabrino da si odapeo sve ti ****m. Gdje je punica nedostaje mi njena kokana. ***** moj kakav takav je taj ti dere cerku i zenu :))))
Svojprisebi
Hahahaha koji si ti medjed onaj glupi bosnjo hahahha gde ih to dere u wcu desanka puca hahha medjed i nije neg za sume hahaha degeneriku baliyanderu
Zgembic
@Svojprisebi sto si takvo djubre vlasino moja smrdljiva pa mogu ja i tebe natakarit. Znam ja da vi volite feslije ****ga 500 karanja ostalo u krvi :)))))
Svojprisebi
ne cudi me kad mozes krave koze ovce kokosi i ostalu zivinu ne cudi me da imas i *****ske nagone izmetu Allah te prokleo
Svojprisebi
fuj derpe fuj gade smradu turski
Zgembic
@Svojprisebi kako si ti zao i nekulturan covjek punac moj dragi da te dragi Allah okrene na pravi put. Jos derpe nazivas svog zeta i majstora sto ti staru babu odrzava. Koje sinti pseto nezahvlano i nekulturno.
Svojprisebi
Zelim ti jedno pet komada pfizera prikladno za take magarce
Zgembic
@Svojprisebi vlasino nekulturna tvoje pravoslavlje se ponosi tvojom nekulturom i mrznjom. Koliko zla iz tebe izlazi meni te punac moj dragi pravo zao. Ako lazem ti mi fesliju popusio:))))
Svojprisebi
fuj gade pe*ercino jedna
Svojprisebi
matori drkadzijo treba te daleko od javnih toaleta drzati pedofilu jedan pe*ercino turska
Zgembic
@Svojprisebi hebo te pop koji te krstio tako nekulturna i zla. Stavarno si za zaljenja vlasino smrdljiva hebo te Kacavenda u paksu:)))))
Zgembic
@Svojprisebi pedofil nemogu biti jer mi vjera moja cista to Ne dozvoljava niti moj odgoj a i kako da budem pedofil kad ti cerka tri banke ima a zena stara kurvetina!?
A definitivno *****cina i to turska nema sanse jer ****m ti sve zensko u kuci a turci su ti prababe ****vali pa tako samo ti mozes biti turko a Ne ja:))))
Svojprisebi
Koji si ti degenerik tonje za zalit vjera ti cista? Nemas ti vjere ti si ko ker bez vjere. Da imas vjere pod jedan ne bi psovo pod dva ne bi mrzio nikoga na osnovu nacije nego djela nkegovih. Tako da si ti samo jedan matori gubitnik internet ratnik pedofil drkadzija i turcin baliyander pun mrznje koka ne dolici cistoj vjeri. Sad sjedi i cuti pseto
Zgembic
@Svojprisebi punac samo me sramotis sa svojim ponasanjem stvarno si nekulturan, neodgojen, nevaspitan, smrdis vlasino stara ****m ti sve zensko sto imas. Stvarno si mazga bezobrazna i nekulturna sve ti kresnem u supcic:))))
Svojprisebi
Ebem li ti ja mamicu tursku i zenu tvoju truhlu ne do ti Allah da te ikad sretnem pedrcino damo ovde nesto smijes pizdurino prokleta majku li ti krvavu ebem stoko
Svojprisebi
Za takve baliyandere uvek pevat i slavit kad vas rokamo mamu li ti krvavu opet ebem da ti ebem i samo u jame
Zgembic
@Svojprisebi jao punac kako si ti debil nevaspitani ****m li ti cakanu malu u picic.
Ti si jedan obican smrdljivi vlasina zato ti punica pickhe neda pa ja moram da je odrzavam i i tebe cu u usta da karam samo zato sto si nekulruran i to 500 godina ko braca ti turci sto su vas karali:))))
Hebem li ti sve u kuci sto hoda:)))
Svojprisebi
U jamu baliyanderu mamicu ti krvavu ebem
Zgembic
@Svojprisebi djesi punac turski genetski otpadu sve ti ****m sto imas. Prijatelju jel ti znas da ti se zena **** sa komsijom!?
Svojprisebi
Koji si ti konj samo fantazije neke pricas daleko od realnosti. Mora da ti je zivot ko tvoja osusena mala *****ica mora da su te braca cete dobro izebale za citav zivot ti guzu otvorile mamicu ti poganu tursku natakarim. Ja istinu pricam dok ti neke fantazije udaras izmisljotine ti nekog da ebes. Ebo li ti hitler svu familiju za tebe sam uvek cetnik usta ti zvaljava razvalim i onda ti se popisam na tvoj seher
Zgembic
@Svojprisebi seljacino nepismena ja ti ko zet govorim da ti se zena prca sa komsijama a ti jado Ne vjerujes. Ko ti **** mater debilu jedan nek se hebe kad si kreten. Al jos gore od svega sto ti sin phedhercic kao i ti **** te on a ti njega. Ti jado cetnika ni na slici nisi vidjeo ti si jedan obicni seljacic neoismeni sve ti **** sebi sto imas.
Malmi_Suomi
@Svojprisebi TREBA POD HITNO TERAPIJU. @dinass brate javi se da mu propišeš TERAPIJU moli te brat.
Čuj svojprisebi. Ti lutaš bebo hehehehehe
Malmi_Suomi
@dinass hahahahaha haha hahahahaha pošteno brate a dogovorit ćemo se oko te terapije za ovog POREMEĆENOG @Svojprisebi jer jadan se izgubio i u vremenu i prostoru.
Ne daj Bože mu pročitati historiju/ povijest pisanja .... pa traumu vječnu da čovjek doživi-:)))
Pozzz DOKTORE LEGENDO
Zgembic
@Malmi_Suomi buraz ovaj @Svojprisebi nije nas nikako pro sebi kako mu se zena pocela bubat po komsiliku. :))
Malmi_Suomi
@Zgembic ma znam ja to buraz moj , odlično znam.
Jer čini mi se prošle godine redakcija SS.ba ga je radi ovakvih i ovakvog pisanja banovala bila na neko izvjesno vrijeme jer je budala svoje vrste.
@Svojprisebi na njegovu žalost je dobio " rogove " jer mu žena švrlja i vara ga pa svoje probleme kmet turski ispoljava ovdje . Hahahahaha.... on ti je tuzlak sa adresom u USA.
KRME agresorsko
Husrefbeg22
Rezultat je nebitan u ovoj utakmici. Novinari ovoga portala trebali bi da pisu o fasistickom klubu (FK Cetnik) i njegovim navijacima. Za Novi Pazar bi bilo najbolje zbog toga sto nisu pozeljni ni na jednom srbijanskom stadionu da igraju u Premijer ligi BiH, tu im je prirodno mjesto, jer je Novopazarski sandzak stoljecima bio dio Bosne (Bosanski pasaluk).
BeskoPDX
Tačno dođu i hoce sukob i onda izigravaju nevine , tipični ćete
Zgembic
Samo da vam hebem mamu vlasku a i UZP takodje mamu skutorsku da se Ne osjecaju zapostavljeno.
zevs
koji vam je K......m ne znam što se upecate svaki put na nekog provokatora, samo ga ignorišite
Kapak
****m vam mladicu sve, pa se popisam na grob mu kad ga izjebunu zatvorima u Britaniji. Bit ce mu supak kao 22 colna guma.
Baboisback
****m li vam majku cetnicku. Srbija je supak Evrope.
Zaccheroni
Raja,ovaj Matic mi je kaze rođak neki dalji. Ne obazirite se na njega,malo je onomon. Na tatu je koji je kao mali dojio mom dedi Salki. Mislio je da je sisa. Nemojte ga
Lewa_9
Srbi su najveca *****a u historiji ove jadne planete. Dodju, i bez ikakvog razloga pocinju skandirati "Noz Zica Srebrenica", zatim velicati genocid i ratne zlocine. Kakvo smece od naroda.
Matic
takozvani fk velez je produkt sda koji nema nikakve veze sa fudbalom niti sportom uopsteno. Izmisljen je u najzaostalijem dijelu BiH i Balkana samo da bi koristio za sirenje netrpeljivosti i mrznje. I naravno magarad bez mozga koja podrzavaju tu vjestacku tvorevinu sluze politicarima za glasove na izborima.
jassony
@Matic de uzp-ovac drmni praljkovacu i ucini uslugu svima
Kapak
Jest, sda ga izmislila 1922.. na****mo ti se seke NDH fasisto
lamonaca1
Zato u sarajevu Red Army-u specijalna policija kaze,svaka vam cast,extra ste bili dodjite nam opet.hija djikane
Nije.bitno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.