Partizan ubjedljiv, susret u Novom Pazaru bio prekinut pola sata
FOTO: FK Novi Pazar

Upitno je kada će meč biti nastavljen

Partizan ubjedljiv, susret u Novom Pazaru bio prekinut pola sata

S. Mlaćo
Partizan je slavio ubjedljiv trijumf u Novom Pazaru s 1:4, a meč je bio prekinut u drugom poluvremenu.

Gosti su vodili sa3:0, imaju sve u svojim rukama, no susret je četiri puta bio prekinut.

Prekid je trajao skoro pola sata a sve je kulminiralo nakon pogotka Gomesa u 61. minuti.

Atmosfera je vatrena, stigli su i popularni Grobari koji su odmah počeli skandirati ime ratnog zločinca Ratka Mladića.

Može biti slika sljedećeg: stadion i na otvorenom

Reagovali su i domaći navijači, a nervoza se prenijela i na teren.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Službena lica su bili konsultaciji sa organima reda i mira, te se čekala njihova reakcija. Gostujući navijači su na kraju napustili teren pa je meč nastavljen.

Poslije prekida po gol u obje mreže. Soumah je zabio za 1:4, a utješni gol za domaće je u posljednjim sekundama postigao Mihailović.

Top Komentari

Matic
takozvani fk velez je produkt sda koji nema nikakve veze sa fudbalom niti sportom uopsteno. Izmisljen je u najzaostalijem dijelu BiH i Balkana samo da bi koristio za sirenje netrpeljivosti i mrznje. I naravno magarad bez mozga koja podrzavaju tu vjestacku tvorevinu sluze politicarima za glasove na izborima.
4 25
Lewa_9
Srbi su najveca *****a u historiji ove jadne planete. Dodju, i bez ikakvog razloga pocinju skandirati "Noz Zica Srebrenica", zatim velicati genocid i ratne zlocine. Kakvo smece od naroda.
22 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi