Duljaj dobio pitanje o dvojici igrača koji poste, a Partizan igra važnu utakmicu: "Sreća je ..."

Partizan nema pravo na kiks, i dalje vjeruju u titulu

Duljaj dobio pitanje o dvojici igrača koji poste, a Partizan igra važnu utakmicu: "Sreća je ..."

Samir Mlaćo

Prvenstvo u Super ligi Srbije nastavlje se već danas i sutra. Borba za prvaka i dalje traje, Crvena zvezda ima četiri boda prednosti nad Partizanom i čini se sve u svojim rukama, ali ništa nije gotovo.

Partizan sutra gostuje kod Voždovca i tri boda su mu imperativ, a trener Igor Duljaj je optimističan.

Govorio je o narednom rivalu, otkrio kakva je situacija sa sjajnim Saldanhom koji je i dalje povrijeđen, ali se dotakao i dvojca Zahida i Natha koji poste.

Prokomentarisao je njihovu odluku da budu bez hrane i vode, što sigurno otežava nastupe.

"Očekujem veoma tešku utakmicu. Voždovac od početka drugog dijela sezone nema pobjedu i to nas tjera da budemo dodatno oprezni. Moram da kažem da su u mnogim utakmicama bili na nivou, a iza nas je teška utakmica protiv Spartaka. Skoncentrisani smo na Voždovac, a cilj su nam tri boda", rekao je Duljaj.

Naveo je da njegov tim ima određene kadrovske probleme, te da će tek večeras znati početni sastav. Dodao je da Nahto i Zahid nisu trenirali posljednja dva dana.

Oglasi

U Partizanu su svjesni pritiska, nemaju prava na kiks u borbi za prvaka.

"Stariji igrači moraju da pomognu mlađima, ovo je ipak Partizan. Treba da se igra i živi pod pritiskom. Prije ili kasnije će iz ovoga izaći jači".

Naveo je da sjajni Saldanha radi individualno, čak po deset sati dnevno, ali da ne zna kada će se moći priključiti radu sa ekipom.

"Nisam ljekar, vidjet ćemo kako će to izgledati kada se uključi u trenažni proces. On radi na sebi, što terapije, što trening".

Zahid i Nahto su odlučili postiti i pored obaveza sa ekipom. Duljaj je dobio pitanje o njima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Nemam takva iskustva, naravno da je teško. Poštujem svačiju odluku, sreća pa nije toliko toplo, pa bi im bilo još teže".

Partizan svoj meč igra sutra od 16:55, dok ljuti rival Crvena zvezda dočekuje IMT Beograd na svom terenu. Zvezda je apsolutni favorit i sve osim sigurne pobjede bilo bi ravno senzaciji.

Top Komentari

jolinecrimson
Supruga je kupila kapsule koji su promijenili naš sеks, sada isti kao i prije vjenčanja: dugačak, strastven, S kamenom еrеkcijom i osjećam se kao pastuh, a supruga želi još i još. Savjetujem svima da isprobaju ove kapsule, moja supruga je kupila ovdje:---- do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti