Nastavlja se kriza Partizana
FOTO: EPA

Treća utakmica u nizu bez trijumfa

Nastavlja se kriza Partizana

H. Zilić

Remi protiv Crvene zvezde rezultatom 22, zatim šokantan poraz u prošlom kolu kada je Napredak slavio 0:1, očigledno su bili samo uvod u krizu FK Partizan.

Beogradski klub je i danas odigrao još jedan slab duel u gostima kod ekipe Mladosti u okviru 26. kola Super lige Srbije.

Utakmica je okončana rezultatom 1:1, bod koji svakako više znači domaćinima i to je treća utakmica Partizana u prvenstvu bez trijumfa.

Povela je Mladost 1:0 u 44. minuti golom Bojića, a izjednačenje Partizanu u samom finišu utakmice donosi Nikolić golom za 1:1 u 85. minuti susreta.

Paritizan sada ima 61 boda, zaostaje bod za Crvenom zvezdom, ali ima i utakmicu manje od gradskog rivala.

Mladost je sedmoplasirana sa 37 bodova i blizu su ostvarenja cilja, ato je plasman u Ligu za prvaka kada je u pitanju odigravanje, tačnije da završe među osam ekipa u prvenstvu.

Oglasi

Navijači Partizana će sigurno biti razočarani, a u narendom kolu Partizan dočekuje Spartak iz Subotice.

Ekipa Mladosti u narednom 27. kolu ide u goste u Niš kod ekipe Radničkog.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

SUper liga Sbije, 26. kolo:

Mladost - Partizan 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi