Ono što se dešava među najvećim klubovima Srbije je skandalozno: "Ima li uopšte smisla igrati?"
Foto - Screenshot

FK Partizan nezadovoljan suđenjem

Ono što se dešava među najvećim klubovima Srbije je skandalozno: "Ima li uopšte smisla igrati?"

M. Šljivak

Fudbaleri Partizana odigrali su u Humskoj neriješeno protiv Javora (3:3), a nakon ovog meča rukovodstvo crno-bijelih iz Beograda osulo je drvlje i kamenje prema prvom čovjeku sudijske komisije Dejanu Filipoviću.

Partizan na opšte iznenađenje svih nije uspio pobijediti Javor na svom terenu. Završilo je 3:3, a nakon meča iz beogradskog kluba su uputili jasno nezadovoljstvo suđenjem u ovom meču.

Smatraju da je VAR soba zakazala ida im u nadoknadi meča nije dosuđen čist penal i pitaju se da li uošte ima svrhe igrati prvenstvo u kome već sve zna.

"FK Partizan može samo da postavi pitanje ima li svrhe igrati u ovakvim uslovima i s ovakvim suđenjem".

"U nekoliko minuta imamo situaciju da protiv nas bez ikakve dileme pokazuje na bijelu tačku, a u situaciji gdje je očigledno trebao da dosudi penal za nas, sudija ostaje nijem, kao i VAR soba".

Oglasi

"Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i s ovakvim suđenjem, gdje nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta (aludiraju na Crvenu zvezdu i meč u Nišu), isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja".

"FK Partizan traži zvaničnu komunikaciju iz VAR sobe i glavnog sudije na koje imamo pravo", saopštili su iz beogradskog kluba.

Nisu se na ovom u beogradskom klubu zaustavili. Na društvene mreže su postavili fotografiju predsjednika sudijske komisije Dejana Filipovića u dresu Crvene zvezde. Fotografija je iz mlađih dana, a u FK Partizan su ironično napisali.

"Ako se pitate zašto VAR danas nije radio?"

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je nakon 15 odigranih utakmica na drugom mjestu prvenstva Srbije s 34 boda, a vodeća Crvena zvezda im bježi sedam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi