Sa današnje utakmice Partizana dolaze istovremeno i smiješne i žalosne fotografije

Nevjerovatno

Sa današnje utakmice Partizana dolaze istovremeno i smiješne i žalosne fotografije

E. Škorić

Nogometaši Partizana ponovo su šokirali svoje navijače. Nedavno su doživjeli debakl od Mladosti GAT kada su poraženi sa 4:0 kod kuće, potom su ispali od Sheriffa u Evropskoj ligi, a sada remizirali sa Radničkim iz Kragujevca.

Težak je ovo period za beogradskog velikana. Rezultati su katastrofalni, a da stvar bude gora i tužnija - tribine sablasno prazne.

Ova utakmica koja je trebalo da bude odigrana u nedjelju, zbog snježnih padavina i loših uslova je odložena za ponedjeljak, a na stadionu je zabilježena rekordno mala posjeta, što je svakako sramota za jedan klub kao što je FK Partizan.

Fotografije koje su objavljene sa utakmice jasno pokazuju da je na tribinama tek nekoliko desetina navijača.

Nakon utakmice malobrojni navijači Partizan pozvali su na raport igrače predvođene kapitenom Slobodanom Uroševićem. Zapravo, malobrojni navijači su dvojica navijača Parnog valjka.

Oglasi

Kapiten Slobodan Urošević prišao im je vidno iznerviran i odgovorio navijačima. Bilo je neprijatnih riječi, nakon čega su igrači otišli prema svlačionicama.

Nakon nove sramote, uprava Partizana povukla je radikalan potez i imenovala novog trenera.

Novi trener Partizana je Igor Duljaj, dosadašnji član stručnog štaba crno-bijelih.

Duljaj je kao igrač dres Partizana nosio sedam godina od 1997. do 2004 godine. U tom periodu odigrao je 154 utakmice i postigao četiri gola, da bi potom uspješno igrao u Šahtjoru iz Donjecka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U decembru 2019. godine angažovan je u stručnom štabu Save Miloševića u Partizanu, da bi ga zatim Aleksandar Stanojević imenovao za prvog pomoćnika.

On će postati treći trener Partizana u tekućoj sezoni, a debi će imati u petak od 19 sati i to ni manje ni više nego protiv gradskog rivala Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

Top Komentari

grom
Pa želji je prosjek kao zajedno zvijezdi,partizanu i Dinamu bukvalno,..realno mi imamo suoer posjetu na našim stadionima a kvalitet tanana
2 0
Mostarac94
Nisu ih nikad ni imali, ta i zvezdi prosjek na tekmama jedva 2-3k
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije