Skandal u najavi: Partizan neće izaći na teren u srijedu?!
Crno-bijeli nemaju namjeru igrati Kup (Foto: EPA)

Zbog suđenja u derbiju

Skandal u najavi: Partizan neće izaći na teren u srijedu?!

Midhat Šljivak

FK Partizan je odmah po okončanju 173. vječitog derbija protiv Crvene zvezde izdao saopštenje u kojem su javno prozvali sudiju Pavla Ilića zbog kontroverznih odluka u duelu s Crvenom zvezdom. Zaprijetili su kako se neće pojaviti na utakmici polufinala Kupa koja se igra u srijedu.

Crvena zvezda je pobijedila Partizan s 3:2 u susretu koji je trajao 111 minuta. Do trijumfa su crveno-bijeli došli u nadoknadi meča uz kontroverzne odluke sudije Pavla Ilića.

Partizan je zbog 'krađe' izdao saopštenje u kojem su javno prozvali sudiju Ilića, te su najavili kako razmišljaju da ne odigraju meč polufinala Kupa Srbije u srijedu, kada će ponovo gostovati na stadionu Rajko Mitić.

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi.

Čovjek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena.

Oglasi

Poslije još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobijedimo meč u kome smo u većem dijelu bili bolji tim i imali vodstvo.

Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, podcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", saopšteno je iz FK Partizan.

Ovim porazom Partizan je na minus 10 od Crvene zvezde na šest kola prije kraja. Titula je definitivno izgubljena, ali crno-bijele očigledno najviše boli način na koji ostaju bez trofeja.

Za novi trofej beogradski velikan će očigledno čekati neka bolja vremena, a vidjet ćemo hoće li se na kraju pojaviti na terenu u srijedu.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Mozel ikako bez sudija?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi