Potpuno poniženje Partizana pred vječiti derbi: "Ovo još nije viđeno..."
Rijetko se dešava da je Partizan toliki autsajder (Foto: Marko Metlaš / AFP)

Crvena zvezda apsolutni favorit

Potpuno poniženje Partizana pred vječiti derbi: "Ovo još nije viđeno..."

Midhat Šljivak

Crvena zvezda će u 1. kolu play-offa Super lige Srbije u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić dočekati najvećeg rivala Partizan, a u ovaj duel crveno-bijeli ulaze kao apsolutni favoriti, što pokazuju kvote na kladionicama.

Crvena zvezda juriša ka još jednoj tituli prvaka Srbije. Crveno-bijeli imaju sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan pred sutrašnji derbi koji se igra na stadionu Rajko Mitić.

Derbi najvećih srpskih klubova ponovo privlači veliku pažnju. Ipak, ono što je poprilično nevjerovatno za sve u Srbiji su kvote pred sutrašnji derbi koji se igra od 18 sati.

Crvena zvezda apsolutni je favorit za trijumf. Kvota na pobjedu crveno-bijelih nikad nije bila manja i iznosi 1.50. Oni koji vjeruju u trijumf Partizana mogu inkasirati poprilične cifre jer kvota ide i do 7.50.

"Ovakve kvote nisu viđene u duelima Zvezde i Partizana. Kladionice su skoro u potpunosti otpisale ekipu Partizana", navodi Telegraf.

Oglasi

Interesantno je međutim da ove sezone Crvena zvezda ove sezone nije pobijedila Partizan. Crno-bijeli su u prvom meču slavili s 2:1, a u martovskom duelu na stadionu Rajko Mitić bilo je neriješeno 2:2.

Ipak, i pored toga Zvezda je ogroman favorit. Razlog svakako leži u formi u kojoj se nalaze dva tima. Tim Vladana Milojevića izgleda nezaustavljivo, dok Partizan igra toplo-hladno u drugom dijelu sezone i izgubio je bodovnu prednost koju je imao.

Milojević oprezan, Partizan se već predao

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izuzetno je oprezan pred dolazak najvećeg rivala.

"Očekuju nas teške utakmice u play-offu. Vječiti derbi sve najviše interesuje, ali ostale utakmice su teške. Protiv njih nema tajni, znate kako se igra derbi, to je praznik fudbala i nadam se da ćemo pružiti dostojnu igru. Vidjet ćemo za šta će biti dovoljno sutra", rekao je Milojević i nastavlja:

Oglasi

"Ne igramo fudbal sami. Partizan je veliki klub, rade profesionalno i imam najbolje mišljenje o njima. Mi se trudimo imati pozitivan rezultat, a uz to bismo voljeli da bude dobra igra. Sve zavisi i od protivnika koji također priprema utakmicu", rekao je Milojević.

Komentarisao je i činjenicu da je po kladionicama njegov tim ogroman favorit.

"Ja nikada nisam rekao da je Zvezda favorit. Da li smo favoriti ili ne, u bili kojoj utakmici, suludo je govoriti. Od mene to nećete čuti. Derbi je protiv ekipe koju poštujemo. Uvijek će imati respekt od mene", rekao je Milojević.

Partizan na klupi zbog suspenzije neće imati Igora Duljaja. Ono što je 'problem' Partizanu je činjenica da je za glavnog sudiju imenovan Pavle Ilić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zbog toga su u Partizanu bijesni. Navijači ovog tima na društvenim mrežama već su upisali poraz zbog toga i ne mogu da vjeruju da ih je Fudbalski savez Srbije još jednom tako počastio.

Treba napomenuti da je Crvena zvezda eventualnom pobjedom na plus 10 ispred Partizana i već bi jednom rukom stavili ruku na trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi