Sve gori zbog sudijskih odluka u vječitom derbiju: "Sram vas bilo više..."
Sudija Pavle Ilić u prvom planu

Nezadovoljni su u Partizanu

Sve gori zbog sudijskih odluka u vječitom derbiju: "Sram vas bilo više..."

Midhat Šljivak

Crvena zvezda je na veoma kontroverzan način došla do trijumfa nad velikim rivalom Partizanom. Crno-bijeli su do 90. minute imali vodstvo od 2:1, a zatim je sudija Pavle Ilić donio dvije poprilično sumnjive odluke zbog čega su u Partizanu izuzetno bijesni.

Partizan je na gostovanju kod najvećeg rivala imao pobjedu u džepu sve do 90. minute, no Crvena zvezda je na kraju ipak upisala tri boda u najvećem derbiju srpskog fudbala.

Prvo je Ndiaye u 90. minuti zabio za 2:2, a zatim u devetoj minuti nadoknade Aleksandar Katai s bijele tačke zabija za 3:2 i trijumf crveno-bijelih.

Neće crno-bijeli lako prihvatiti poraz u ovom duelu. Dva gola velikog rivala došla su iz, malo je reći, sumnjivih situacija.

Igrači Partizana su kod pogotka Ndiayea tražili prekršaj u napadu. Nije se sudija Pavle Ilić oglasio i pokazao je na bijelu tačku uz žuti karton Svetozaru Markoviću zbog protesta.

A sumnjiva je situacija i kod penala koji je dosuđen duboko u nadoknadi. Kontakt je počeo van kaznenog prostora, to je jasno vidljivo, no sudija Ilić je smatrao kako je produženi kontakt bio u kaznenom prostoru i pokazao je na bijelu tačku.

Oglasi

Katai je precizno pogodio za pobjedu od 3:2, a ovakve scene se nisu dopale prvom golmanu crno-bijelih Aleksandru Jovanoviću koji nije mogao braniti danas. Iskoristio je Instagram da kaže svoje mišljenje.

"Sram vas bilo više", poručio je golman crno-bijelih nakon derbija.

Ni navijači crno-bijelih nisu previše zadovoljni. Jasno su poručili: "Pokoj duši srpskom fudbalu"...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je ovim porazom ispao iz borbe za titulu. Ona će ponovo završiti u vitrinama Crvene zvezde koja tako nastavlja ogromnu dominaciju srpskim fudbalom.

Naredni duel ovi rivali igraju već u srijedu kada će se sastati u polufinalu Kupa Srbije.

Top Komentari

E.Car
Poklali se da Bog da chetalji!!!
1 1
Trener05
Kazu start na loptu, jeste ljevom ali desnu je podigao dovoljno da napravi kontakt i obori igrača, jer cak i da je izbio loptu naprijed, N'Diae bi je stigao. Ne startuje se na loptu ovako!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi