Đurić: Vidjet ćemo šta dalje, situacija u klubu je komplikovana...

Radnik ide u niži rang

Đurić: Vidjet ćemo šta dalje, situacija u klubu je komplikovana...

Samir Mlaćo
Radnik je gubio na Grbavici, no na kraju stigao do boda (1:1).

To mu ipak neće pomoći, jer i zvanično seli u niži rang.

“Generalno, konačnim rezultatom možemo biti zadovoljni. Ponavljamo greške iz kola u kolo, Subašić reaguje pored dva naša igrača... Reakcija je bila loša, a poslije toga ulazimo u neki problem. Imali smo neki posjed, pokušavali, no Željo je isto imao dvije dobre situacije. Na poluvremenu smo napravili dvije izmjene, dogovarali se da damo sve od sebe... Željo je imao dvije dobre prilike, no dobar trud i rad na treninzima došao je u vidu izjednačujućeg pogotka“, kazao je Velibor Đurić.

Radnik je preselio u niži rang.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“U Radniku sam dugo kao igrač, a zatim se ukazala šansa da se preuzmem ekipu. Imali smo tada sedam bodova, pa smo u pet kola osvojili pet bodova. U drugi dio prvenstva smo ušli realno zaostajući za ekipama iz sigurne zone, ali smo imali dobru atmosferu i pozitivnu energiju. Igračima sam rekao da ostaje žal za utakmicom protiv Leotara gdje smo bili slabi, ostala je ta gorčina i tada mi je bilo jako teško. Pričao sam tada sa ljudima iz kluba... Vidjeli ste atmosferu u Tuzli, Posušju, sve su to stvari koje utiču na uspjeh. Nismo se ni tukli, nismo takva ekipa, a imali smo veliki problem sa terenom. Vidjet ćemo šta će biti za dalje, sada je situacija jako komplikovana. Stojim iza svojih riječi, pa vidjet ćemo“.

Top Komentari

realista1982
Iskreno i pošteno...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti