Jusupović junak Radnika: Hvala šefu na povjerenju!

Važna tri boda za tim iz Hadžića

Jusupović junak Radnika: Hvala šefu na povjerenju!

S. Mlaćo

Vrijedna tri boda upisali su nogometaši Radnika iz Hadžića na gostovanju kod Igmana (0:1).

Činilo se da će meč završiti podjelom bodova, no u 83. minuti mladi Ajdin Jusupović je zatresao mrežu Igmana i postao junak svog tima.

Sretan je zbog pobjede, ali i pogotka.

"Želim se prvo zahvaliti šefu na ukazanoj prilici i povjerenju. Utkamica je bila otvorena, odličan protivnik,a mi nismo odustajali od želje da dođemo do bodova. Na kraju se to isplatilo i kući smo došli sa tri boda. Ova pobjeda nam mnogo znači u borbi za opstaank, ali nećemo na tome stati", kaže Jusupović.

Već u narednom kolu novi veliki izazov za Radnik. U Hadžiće stiže lider Posušje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Posušje je jako dobra ekipa, ali nećemo se lako predati. Svi smo motivisani i spremni za naredne utakmice, a prvi ispit je lider na tabeli", dodao je 19-godišnjak u razgovoru za SportSport.ba.

Radnik je sada na osmom mjestu sa 29 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi