Novi problemi za bordo tim, neće biti ni Radovića

Sarajevo oslabljeno u Mostaru?

16

Komentari (16)

Harishare
Četvorka za Evropu se već odvojila stim da borac uzima titulu. Ostali kako god da se poredaju idu u konferencijsku ligu. Tako da se ne treba sikirati?
CRVENIDJAVOLI1922
Samo je pitanje ko uzima Kup od te četvorke.
King_Kenny
...Penaranda je razocarenje,ocekivao sam mnogo vise od njega,vidi se da igra preko koorca,a nije da ne zna igrati...
Ecosport
Postoje razlozi zbog kojih bi nama najviše odgovaralo neriješeno, ali isto tako i pobjeda FKS. Pobjeda Svinjskog nam nikako ne bi odgovarala.
Malac
A koji ste to vi da prostis?
Ecosport
Malo razmisli, pa ćeš skontat. Ni Borac ni Željezničar ne kažu Svinjski, a Sarajevo igra sa njima, tako da nisu ni oni. Imaš jednom da pogodiš.
DOKTOR_GAZ_
Zilkica su ZRTVOVALI da bi se gurao ZUBANDANOV zet(Hasic)..ali hajde, to smo mi..bit ce interesantno sta ce SLOVENSKA PREVARA reci poslije 3 komada Zrinjskog..
scarleth maffino
Šta pričaš ti majke ti?
Malac
Vidi se da si doktor tako si pametan..mogao bih me pregledati boli memedjunozje
COVID19
Malo te yebe orijentacija, lijeva-desna strana...
Drakula
Hasic izmislio fudbal za njeg,jos decko ima 22 godine. Ziljkic je dobar ali u momentima zna bit ko Suljic uspori akciju nevjerovatno
velezmostarski
ovaj penaranda je najveca prevara u zadnjih 10 godina sigurno, covjek ima platu kao pola lige, nikakvog ucinka nema, i pored toga povrijedjen svako malo
CRVENIDJAVOLI1922
Pokazo mu je Oreč gdje mu je mjesto hahahaha ubio ga u pojam.
Shaba
@velezmostarski od prilike slicno razmisljamo. Da zna igrat lopte zna, al da je Sarajevo vidilo neke koristi od tog , nije nista. Puno pegla loptu, cesto i uspori napad viskom poteza. Recimo Hasic isto voli drzat loptu, al momak cesto izbaci 3-4 igraca potezom,zabija, asistira , pokusava. Iskreno nisam ni malo impresioniran Penarandom. Recimo Ziljkic je puno opasniji od njeg kad je u formi, al i on se pogubio , dal zbog povrede il cega vec nezz. Na pocetku sezone je imo prodore, golove, asistencije a kasnije, nije mogo meda. Iskreno se nadam da ce se oporavit i vratit formu dr polusezonu.
CRVENIDJAVOLI1922
@Shaba Sarajevu trebaju neki igrači koji su željni dokazivanja kao što Velež radi Ante Oreč niko nije znao za njega a sada ipalo dobar potez Uprave.A ne koji su igrali po Engleskoj,Spaniji bas će se on u Sarajevu zadavat njemu dobro dobit će platu i ćao.
Drakula
Sarajevo prodalo Sahinovica da moze Penarandi platu godisnju isplatit. 50.000 eura mjesecno nije mala stvar za ovu ligu. Ima mjesecna primnja vise nego pola lige a ne godisnju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.