FK Sarajevo kreće na pripreme: U autobusu neće biti dva važna igrača

Prometno na Koševu

FK Sarajevo kreće na pripreme: U autobusu neće biti dva važna igrača · Saznajemo

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

FK Sarajevo je veoma aktivan ove zime. Na Koševo stižu nova imena, a dosta igrača je napustilo ekipu i čini se da će biti još prometa u Bordo timu ove zime.

Bordo tim je naon sedmice treninga u Sarajevu spreman za prvi dio priprema koje će obaviti u Međugorju.

Izabranici Mirze Varešanovića u Međugorju će boraviti od 18. do 28. januara.

Prema nezvaničnim infomracijama do kojih je došao portal SportSport.ba na spisku putnika za Međugorje nema Asmira Suljića i iskusnog Mersudina Ahmetovića.

Suljić je tražio raskid ugovora dok ostaje da se vidi šta sprema Ahmetović, iako se ranije govorilo da će na proljeće odigrati samo jedan oproštajni meč za Bordo tim.

Svakako da nas očekuje dosta uzbuđenja i u narednim danima kada je u pitanju transfer rok u bh. klubovima.

Oglasi

Što se tiče Sarajeva sredina januara je bila veoma prometna.

Ozvaničen je dolazak Slaviše Radovića, a večeras su ozvaničili i možda najzvučniji transfer u Prmijer ligi BiH ove zime. Na Koševo je stigao Giorgi Guliashvili, mladi reprezentativac Gruzije.

Nakon Međugorja Sarajevo leti za Tursku. Glavni dio priprema, u periodu od 30. januara do 13. februara, Bordo ekipa provest će u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sada je planirano da se ou Turskoj odigraju tri prijateljske utakmice i to 4.2., 8.2. i 12.2.

Protivnik u posljednjoj prijateljskoj utakmici u Antaliji biće ukrajinski velikan Shakhtar iz Donetska dok će preostala dva protivnika biti poznata naknadno, naveli su ranije iz Bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Ni jedan ni drugi nisu vise za ozbiljnog fudbala. ALI AHMETOVICA STE TREBALI OSTAVITI U KLUBU, MIRVICU KURVETTINO TANOVA, JEBBO TI HADZIC NAJMILIJE!!!
2 7
Shaba
Suljketa volim i sigurno voli klub, al mislim da je njegovo proslo. Vecinu napada usporava, nije ni blizu prodoran ko nekad. Mozda nisam u pravu al to je moje neko vidjenje, ako i ostane mislim da ne moze vise od klupe. U svakom slucaju sretno Suljke i sve najbolje kako god da bude
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi