13

Komentari (13)

nakopitam
Ni jedan ni drugi nisu vise za ozbiljnog fudbala. ALI AHMETOVICA STE TREBALI OSTAVITI U KLUBU, MIRVICU KURVETTINO TANOVA, JEBBO TI HADZIC NAJMILIJE!!!
MSOZ101
Samo se nadam da se niko neće dosjetit da puste Ikića i Čirjaka zbog broja stranaca, oba igrača su radilice i trebamo ih na terenu.
pjanke.sa
Ovo ti je najizglednije da odose Avramovski i Tomasevic. Ali vidjecemo jos. Ikic bi bio katastrofa. Cirjak…nisam bas siguran ali eto imaju pripreme neka se bore
F1F
@@pjanke.sa a šta misliš hoće li razgulit @@pjanke.sa ??? Haha sarajlice ((;-
pjanke.sa
@F1F pa gdje si ti nema te ko gaca u pornicu :-). Bas kontam imas li sta pametno napisat, ali ti si nas opet uvjerio da nemas.
F1F
Shaba
Suljketa volim i sigurno voli klub, al mislim da je njegovo proslo. Vecinu napada usporava, nije ni blizu prodoran ko nekad. Mozda nisam u pravu al to je moje neko vidjenje, ako i ostane mislim da ne moze vise od klupe. U svakom slucaju sretno Suljke i sve najbolje kako god da bude
pjanke.sa
Ja isto tako mislim majstore. Ali kao prevaga na terenu zadnjih 15-20 minuta mozda moze jos dati. Za citave utakmice, vidjelo se da nije sposoban. Ali eto ne krenu na pripreme, mozda ce i on u Igman sa Ahmetom. I to je ok.
Nek ide Suljić i Tomašević sa njim ostali nek ostanu.
pjanke.sa
Tomasevic loze biti dobra zamjena.
Eno Avde živog to su zmajene ne momak od 23 godine.
pjanke.sa
Pa dobro u ovoj situaciji kad imamo viska stranaca, bolje se rijesiti Tomasevica nego Ikica ili Cirjaka definitivno. Zao bi mi bilo ako bi Avramovski otisao, jer i on moze biti dobra zamjena.
Amcho1
Tomašević nije sporan on ima dvojno državljanstvo koliko znam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.