Da li će proći prijedlog načelnika Ajnadžića

FK Sarajevo dobija stadion Koševo na 30 godina za 1 KM?

31

Komentari (31)

SarajevoFC
Ima li kraja mukama ovih skretničara?
BlueBoys
Ako nije neka podvala, iskreno bolje da se stadion dotjera nego da propada jel to je jos veca glupost koja se upravo i dogadza.
BlueBoys
ryan.giggs
Tako je. Pa da sadakaši vide šta je stadion.
Kladionicar_iz_mira
Joj vam naslova glupog. Ali ocekivano od plavog portala. Prvo, ovo nine prijedlog nacelnika i on nista dati, to nije njegovo. Drugo, stadion je i napravljen za potrebe FK Sarajevo. Trece, ovo je koncesija uz obavezu da se stadion dovede u kategoriju 4. To znaci da ce Sarajevo uloziti milione u stadion i dovesti ga u kategoriju u kojoj trenutno nije nijedan stadion u BiH, preuzeti na sebe sve obaveze odrzavanja i daljnjeg ulaganja, tako da pada veliki teret sa opstine Centar i budzeta gradjana te opstine.
ryan.giggs
Uramiti te treba. Sve si rekao.
pjanke.sa
Bravo majstore. Steta sto mitomanijaci ne vide dalje od svog nosa.
Uranija
@pjanke.sa vide oni malo dalje od svog nosa ali mozak jednostavno teško to realizuje i onda im je lakše držati se tih mitomaskih priča
COVID19
Kmečavcima bas vuna. Kmee Kmee kmee
Rigel
Gdje to ima da drzava poklanja stadion privatnom klubu ciji je vlasnik iz pi.zde matetine? Sto meni ne pokloni kakav stan na 30 godina, rado cu ga platiti 1KM?
COVID19
Rigel
A ko si ti? Nesretnik koji navija za klub iz vijetnama, čiji je vlasnik pasojed, a koji će vas ugasiti kad mu dosadite. Idi, nesretniče, suši kakve paščetine da ga počastite kad dođe. Bolje bi ti bilo da na vakat počneš navijati za Olimpic, da ti ne padne teško kad vas ugasi ko Žepče limorad.
ryan.giggs
Što bi tebi poklonili stan narednih 30 godina? Možeš li nam napraviti neki plan ulaganja i investicija u taj stan kako svi imali od toga neku koristi?
Rigel
Rajane, eno Tedi te čeka da mu centriraš. Hoće, uložiti će pasojed...hahahaha... Budite sretni da vas na kraju ne proda za dva čejreka sušene paščetine. Toliko ustvari sada i vrijedite, sa one 2 veš mašine svom vlasništvu.
LevoKrilo
Nije ni grbavica još uvijek njihova, samo obmanjuju javnost i svoje navijače koji ne znaju gledati ni lijevo ni desno, samo pravo ko konju kad staviš uzdu i on samo pravo pići...
milivoje
Kako su samo bolesni ovi beskućnici xexexexexexe,kme kme
dragonicas
Hahahahahahahahahahahahhahahahahah
LevoKrilo
Prepao se izbora...Zašto nisi dao prošle godine, moramo opet u Zenicu?
Rigel
Po kojem osnovu ovaj smećar daje stadion koji je u vlasništvu svih nas, privatnom klubu iz Vijetnama???
bistrik87
I Grbavicu ste dobili na papiru, nije uvjek bila vasa, raspitaj se malo
Nany
Sto je najjace nije ni sad njihova, i sad je to opstinsko.Oni su samo nosioci prava na raspolaganje zemljistem...
GiS
Pa osnovi da cemo od njega napraviti jedini stadion u Bosni i Hercegovini kategorije 4 Ti ljudino ako imas toliko puno para, bujrum zali se..donesi im papire gdje oni uvide da si ti finansijski sposoban da odrzavas stadion i rekonstruises ga, i ja se necu naljutiti ako ga ti dobijes u vlasnistvo
Pitbull
Po istom osnovu po kojem je željezničar dobio državni stadion, stadion svih građana države u trajno vlasništvo!
Rigel
Znači sad i to mantrate? hahaha... doduše, nije ni čudo, čim ti možeš podržavati klub koji je nastao na način na koji je nastao, jasno je da si na sve spreman. Hajde prošetaj cuku i idi provjeri da slučajno nisu otišli ležajevi na onih veš mašinama koje imate u svom vlasništvu. Mada kad nešto razmislim, i njih vam je neko poklonio...
ludilobrale
nijepoznat
Edin Merlin
hoeness
Uranija
@nijepoznat ljubi tata svoj ponos
nijepoznat
poljubi ti svoju mamu u pakas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.