I kamen bi zaplakao nakon srceparajuće objave Eldara Mehmedovića na Instagramu

Emotivan povratak u Tuzlu za veznjaka Sarajeva

I kamen bi zaplakao nakon srceparajuće objave Eldara Mehmedovića na Instagramu

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u petak su u gostima pobijedili Tuzla City sa ubjedljivih 5:1 u okviru 24. kola WWin lige Bosne i Hercegovine. Nakon meča na Tušnju u centru pažnje našao se Eldar Mehmedović zbog emotivne objave na Instagramu.

Bordo klub je nakon reprezentativne pauze uspio da na najbolji način nastavi put u prvenstvu, te je ubjedljivo pobijedio Tuzla City kojem slijedi grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

Sarajevo je na Tušnju odigralo jednu od najboljih mečeva u dosadašnjem dijelu sezone i zasluženo je slavilo sa 5:1.

Junak gostujućeg tima bio je Hamza Čataković koji je zabio hat-trick, a u strijelce su se za Sarajevo u ovoj utakmici još upisali Eldar Mehmedović i Nemanja Anđušić.

Upravo je Mehmedović bio taj koji se našao u centru pažnje nakon utakmice jer je veznjak Sarajeva sinoć na Instagramu imao emotivnu objavu koja zaista tjera suze na oči.

Nekadašnji veznjak tuzlanske Slobode se vratio u svoj grad i uspio je da zabije pogodak protiv Tuzla Cityja, a za njega je to očito bio itekako emotivan trenutak.

Mehmedović je na Instagramu objavio sinoć video svog pogotka s ove utakmice, te je isti posvetio svojoj majci.

"Mama volim te, ovo je za tebe", napisao je Mehmedović uz video gola nakon kojeg je ruke digao visoko prema nebu.

Nažalost, poznato je da je Mehmedović u velikoj tragediji koja se desila u novembru ostao bez oba roditelja jer je tada njegov otac ubio svoju suprugu, a zatim je izvršio samoubistvo.

Jasno je da je za ovog 20-godišnjaka to bila nevjerovatna tragedija od koje se čovjek vjerovatno nikada ne može oporaviti, no Mehmedović je svoj spas pronašao u fudbalu.

Mehmedović je u Sarajevo stigao u januaru ove godine kao slobodan igrač nakon što je napustio Lokomotivu iz Zagreba u kojoj je proveo prvi dio sezone.

Ovaj 20-godišnjak je ponikao u dresu tuzlanske Slobode, a povratak u Tuzlu za njega je bio itekako emotivan što je objava na Instagramu najbolje pokazala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sarajevo je ostalo peto na tabeli sa 37 bodova i ima pet bodova manje u odnosu na Velež koji je treći, te sigurno da nam slijedi veoma zanimljiva borba za Evropu.

S druge strane, Tuzla City je na 10. mjestu sa 23 boda i tu nas očekuje velika borba za opstanak u kojoj su još Zvijezda 09, Željezničar, GOŠK i Igman.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PoliziaMerda1981
Novinaru sta to pises sram te blio na osnovu momkove tuge skupljas klikove. To je njegova teska i tuzna privatnost koju ne trebaju prenosti drugi
3 1
linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim-----> use.my/hralfa
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi