Horde zla i na Tušnju skandirale protiv Saveza

Znali su i proslaviti trijumf sa svojim fudbalerima

Horde zla i na Tušnju skandirale protiv Saveza

Haris Zilić

FK Sarajevo je u 24. kolu WWin lige odigrao sjajan meč i na Tušnju deklasirao FK Tuzla City rezultatom 5:1 u utakmici u kojoj su dominirali od samog starta meča.

Utakmicu sezone odigrao je Hamza Čataković koji je postigao hat-trick, a u strijelce su se upisivali još Anđušić i Mehmedović.

U ovoj utakmici Bordo tim je imao i podršku svojih navijača, grupa popularnih Hordi zla došla je na Tušanj da pruži podršku svojim fudbalerima.

Ni u ovoj utakmici navijači Sarajeva nisu štedili NFSBiH i skandirali su protiv Saveza.

Ponovo su najvatreniji navijači tima sa Koševa pokazali šta misle o trenutnom radu NFSBiH i njihovim čelnicima.

Oglasi

Bordo tim je dobro reagovao nakon kazne i oduzimanja tri boda što će sigurno porpraviti i raspolženje u FK Sarajevo, ali i igračima dodatno značiti na samopouzdanju.

Odigrali su fenomenalan meč na Tušnju i njhovi navijači itekako mogu biti zadovoljni. U narednom kolu na Koševu su domaćini ekipi Igmana iz Konjica.

Po završetku utakmice fudbaleri i navijači Sarajeva su znali proslaviti današnju "petardu" na Tušnju.

Sa druge strane Tuzla City očekuje žestok borba za opstanak do kraja prvenstva, a današnji meč će pokušati što prije zaboraviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Tuzlaci gostuju ekipi Posušja i tu će morat tražiti pozitivan rezultat jer ovo danas je bila četvrta od posljednjih pet mečeva u kojima FK Tuzla City nije trijumfovao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
BRAVO HORDE! NEMA STAT SAMI PROTIV SAVEZA ALI OVOJ GAMADI TREBA DOCI KRAJ! NA UPRAVI JE MNOGO TOGA DA USPOSTAVI KONTAKT SA UEFOM I DOSTAVI IM KOI KAKVOG MATERIJALA!!!
3 0
Muho
Husiću bilmezu pakuj polahko kofere za Federalnu! Nema od tebe i tvojih "fudbalera" -BALERINA koje se špaciraju po terenu ništa ! I taj nilski konj od trenera nije niza KAR! Da je šta vrijedio trenirao bi u svojoj matuški Srbijci makar Sinđelić ! Ne bacaj pare đabe, pravac druga liga, jesenas te čeka Mušija na megdan!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti