Objava Ismira Mirvića  na društvenim mrežama privukla veliku pažnju

Nakon pobjede u Tuzli

Objava Ismira Mirvića na društvenim mrežama privukla veliku pažnju

Esmer Oštraković

Sarajevo je danas gostovalo u Tuzli kod Tuzla Cityja u okviru WWin lige i ostvarilo je ubjedljivu pobjedu od 5:1.

Malo ko je mogao očekivati ovako ubjedljivu pobjedu tima sa Koševa, ali obzirom na pruženu partiju, ta pobjeda je sasvim zaslužena.

Nakon utakmice veliku pažnju privkla je objava prvog čovjeka Sarajeva Ismira Mirvića koji je trenutno suspendovan nakon svega što se desilo na utakmici protiv Borca.

Naime Mirvić je, baš kao i FK Sarajevo na Instagramu objavio "zadatak" za navijače gdje traže nepoznatu, tj. koliko bodova ovom klubu treba da ispune svoj cilj, a to je Evropa.

Navikao je Mirvić navijače Sarajeva da bude aktivan na društvenim mrežama, a slično je uradio i sada.

View this post on Instagram

A post shared by FK Sarajevo (@fk_sarajevo)

Navijači Sarajeva presretni su zbog ubjedljive pobjede svoje ekipe danas na Tušnju, a odmah su odlučili baciti "like" i komentar na objavu Mirvića.

Kada je riječ o samoj utakmici Sarajevo dosta dugo nije odgiralo ovako dobru utakmicu i na kraju su upisali uvjerljivu pobjedu.

Do vodstva gostujući tim dolazi u 19. minuti kada je nakon prelijepe akcije Čataković matirao Lolića. Mogao je golman domaće ekipe dosta bolje da reaguje u ovoj situaciji.

U posljednjoj minuti prvog poluvremena Sarajevo dolazi do prednosti od 2:0. Radović je centrirao, Čataković s ivice peterca glavom pogađa za 2:0. Opet je Lolić mogao i morao bolje reagovati.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Tuzla City dolazi do gola. Kobiljar je upisao asistenciju, a prelijep gol postigao je Mehanović sa nekih 16 metara.

Narednih deset minuta pripalo je Tuzla Cityju, ali presjekao ih je novi gol Sarajeva. Ponovo je strijelac bio Hamza Čataković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Upravo iz tog kornera Sarajevo dolazi i do četvrtog gola. Prelijep pogodak postigao je Anđušić.

Do kraja utakmice, u posljednjim trenucima utakmice gol je postigao i Mehmedović i tako postavio konačnih 5:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

alo888
Gigant naš ???
4 1
visokohz
NEMA NAZAD???♥️?⚪
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi