Uporedili pomoć lokalnih zajednica u regionu

Sarajevski klubovi se ponovo oglasili

8

Komentari (8)

Uranija
Dajte nam još budžetskog novca, neće nam nikad biti dovoljno
user1653997691
Ukinite se molim Vas. Za sta da Vam daju? Zato da bi se takmicili? Kod nas jos samo vrijedi ona vazno je ucestvovati. Da Vam neko pare daje da bi se vi takmicili bez ikakvog motiva za uspjeh? Pa ljudi ekipe iz Malte, F.Otoka i sl se igraju sa Vama. Kakav ste rezultat napravili? A mnogo para ste potrosili. Koliko ste istinskih sportista napravili? Akademija, terena, kolimo dijece imate? Koliki su Vam prihodi, da li ste samoodrzivi? Kad ostvarite uspjeh, napravite rezultat neka Vam iz budzeta daju po 5 miliona eura odmah, do tad obaveza menadzmenta je da obezbjedi uslove za eventualno dobar rezultat, pare, igrace, trening, i sve ostalo sto je potrebno. Halo Igman Vas dobija. Italija u rukometu, Svedska u kosarci, Finska u fudbalu, za to neko da Vam daje pare, pa jeste Vi vise normalni ? Napravite sportistu, pogotovo Vi u Sarajevu, Boga ste pokrali i sto je najgore zelite jos. Stoko jedna, napravite nesta, pa onda kukajte i pomagajte. Bocete za svoj nerad da jos bolje budete placeni, malo li Vam je.
pjanke.sa
Sta ti je majmune jedan sta pises gluposti? Svaka lokalna zajednoca podrzava vrhunske klubove samo sarajevski se gase zbog toga sto su nacionalne stranke debili pa nema para jer mora da uhl**** familije i prijatelje da glasaju za njih. Da postoji pomoc u razvoju sporta od zajednice i drzave, mozda bi do sada bilo vise rezultata. Jedno bez drugog ne moze. Izbrisi usera i polrij se dekom i suti glupane.
Rodjen.kao.Jugosloven
Svaka čast, komentar na svo mjestu. Žele novac na osnovu ničega.
user1653997691
Vjerovatno si jedan od sarajevskih sportista ili sportskih radnika tzv šiša sportista ili neko iz upravnih odbora pomenutih propalih klubova ili jedan od krezavih navijaca, narkomana i bandita kojima je jos jedino u BiH dozvoljeno na stadione. Znam da vas istina boli i da su vam skoro svi zavrnuli pipe i da nemate odakle da muzete vase "voljene" klubove, ali nekad treba biti realan i zapitati se odredjene stvari, a ne samo mlatiti praznu slamu.
redbull
Sta bi tek rekli za Zenicu, Zenica uzima svaki mjesec od Čelika ca. 18.000KM
pjanke.sa
Jah to je siva zona ili Grad iskoristava neki ugovor. Da je validno to sto traze iz Celika do sada bi Sud presudio u njihovu korist sigurno.
redbull
Pa eto da pratis skonto bi kako, politicki odgadjaju sudjenje. Novo rociste iza izbora, a trebalo biti u proljece, pa prolongirano. Nema sumnje da nismo upravu, ugovor crno na bijelo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.