23

Komentari (23)

mufidmemija1992
Trebalo bi ovog ispalit sa mjesta trenera i dovest Vladu Jagodica,to je jedino rijesenje.Jagodic je iskusan i talentovan trener.
Mackintosh
Svi kolektivne ostavke, raspustanje igrackog kadra, klub se seli kod amidje u Maleziju i mirna Bosna. Klub je u vlasnistvu Malezana, posteno je da se tamo i vrati. Svakom svoje, vlasniku njegovo.
pjanke.sa
Joj buraz em si glup em si naporan u pm. Idi navijaj za proplog velikana, i sta ce Lutvo zalajat. Pusti veliko FK Sarajevo.
Chico
A gdje cete vi ? Kod Lutve u kucaru, i to u Trebinje ?
Mackintosh
@Chico Ako ste se vi kucali po Capljini i trtili azijatskim debelim djedinama prodavsi guicu u Vijetnam i Maleziju za lijepu rijec i prazno obecanje, sto bismo bolan mi ostali bili duzni da slusamo vase gluposti i predloge koje praktikujete na sopstvenom dupetu?
Ajax11
Ljudi jednostavno ne imaju motiva za igrom, kada unaprijed znaš , da titule nečeš moći dobiti , jer se ona već davno nekom drugom obećala ! Znaci igraš samo za evropu , to ceš lagano izboriti a kup isto već obećan Borcu
Ale23
Kome se obecala? Jeli kriv zrinjski sto moj Zeljone dobija sve redom ili ovo sarajevo? Kakvo obecanje? Sta gluposti pisete. Niko iz RS-a nije 10 godina bio prvak do Borac prosle. Gdje je sarajevo samo sebi krivo niko ga pokrao nije.
pjanke.sa
@Ale23 pa sam si sebi odgovor dao. Niko osim Borca iz RS nije dok nije Vico dosao bio prvak zadnjih 10 godina. Bravo. Pregledaj malo utakmice proljetnog dijela prosle sezone pa seri.
Husrefbeg22
Sarajevu fali 4-5 vrsnih fudbalera, koji znaju igrati i hoce trcati. Mislim da je vrijeme da s eklub oprosti od 5-6 igraca.
ghast0
Slobodno reci "Sarajevo nema ekipu a male su šanse da će je ikada više imati"
GiS
@ghast0 samo se ti tjesi, ako ti je sta lakse tada :)
ghast0
Nije tješenje, nego sve igrače koje ste uzdizali u nebesa i SMATRALI DA TREBAJU BITI U REPREZENTACIJI, danas pljujete i kazete da nisu nizasta.
GuiliDamou
@ghast0 a zasto je nebi vise nikad imali? Ne kontam te majke mi, kakvi su to maliciozni komentari i glupi zaključci!?
ghast0
Jer ne znate sklopiti ekipu, nemate cilj, samo daj šta daš. Nemate trenera, i kada ga imate riješite ga se ubrzo, a hoćete rezultate? E pa ne može. Drži trenera tu 5 godina pa ćeš vidjetj njegove EKIPE, a ne otpatke od prošlog trenera koristi svakih 6 mjeseci i krpi šta stigneš. Dakle, ekipe nećete imati i kraj.
pjanke.sa
@ghast0 samo gledaj lafcino. I ti i ostali trovaci. Evo ti banana.
ghast0
Ovo gledamo godinama xD u tome je poenta
pjanke.sa
Sta gledas buraz? U zadnje 2 godine 3 kante za Sarajevo jesi na to mislio?
Siki_sa
Sljedeće sezone nikad jači, upamtite šta sam rekao
atomskimrav
**** to nikad jaci ali na papiru, na terenu to treba demonstrirati.
user1571956549
Sledece godine ste divovi a ove ste prcmoljci ahahahah
pjanke.sa
@user1571956549 opet bolji pd propalog velikana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.