21

Komentari (21)

milozadrago
Ljudi vi ste smijesni pravo. Ovim bojkotom samo stvarate pritisak i treneru i igracima sto u ovom momentu nije potrebno. A drugo brate kad ste toliko se digli daj vi koji milion ulozite u klub pa cete se pitati. Shvatite da covjek ulaze svoje pare i da ima pravo da dovede koga hoce i koga on misli da treba. Puno ste se vi digli i samo ste obrukali Hz.
user1571956549
Basum Sagosum pitari .hehehe......
GuiliDamou
Koliko morash imati IQ da napishesh uprava napolje i da se ta parola odnosi na klub koyi ima privatnog vlasnika, na klub koyi nema upravu, realno, nema yeee, kolikim slovima da napishem, NEMA UPRAVE, ne mozhe uprava otichi kad ye neeeemaaaa, nemaaaaaa, ne postoyi, nemoy biti glup i ne pishi vishe uprava napolje…
rabodimis
Dobro si ti sastavio ovih par recenica koliku glupost ispoljavas.. Svaka cast. ;)
nakopitam
Ove takozvane HZ su najveca bruka u istoriji. Grupica hasisara koja koristi i sramoti to slavno ime. Ugasite ih!!!
CeZenicaLik
Da su se odlucili igrat u Zenici dosli bi im Robijasi....hahahah
GuiliDamou
Nemoyte budale da lyutite Ismira, preselit che klub u Visoko, pa chete se fatat za glavu…
Jasa
Samo pitam.Koliko ce to navijaca doci na sjever ako odu Mirza,Ajla i Emir ???I ??.Previse ste se ufurali da ste neki faktor.
user1603303812
Bar će mo sad na miru gledati utakmicu bez baklji i bez kazni za klub. Čuj bojkot da ste pravi navijači nebu ni pomišljali na to. Uloži pare pa se dopisuje dok se neonesvjestis.
PRESEDAN
Napolje gnjide!
SonPen1946
UPRAVA NAPOLJE!
Catanzaro
Hahahahaha KN Saopstenje
SonPen1946
GuiliDamou
@SonPen1946 Kume imal shanse da napishes dva/tri imena koja chine upravu FK Sarayevo?
Drakula
Nek udju u grupnu fazu oprosteno im je sve. Ne treba nam titula kukuruz lige. Ako ce trecinu uradit sto je mamic uradio sa dinamom nek bojkotuju koliko hoce. Kradite pare ali napravite i iskorak
rabodimis
Ocito je da nisi procitao tekst.. Ne mogu krast i napravit iskorak, mogu radit i napravit iskorak.. Mamic je doveo strucne ljude, ulozio u njih, nije imao ajlu, varesanovica i hadzica.. Razlika je drasticna... On je bio jedan, drzao je sve konce u svojim rukama, znao je tacno sta hoce i imao je plan za to.. Mi imamo puno bezidejnih, nekontrolisanih baba kojim je jedini cilj samopromocija... zato je bojkot.. Treba uhlje*ljenim glodarima u svakom momentu dat do znanja da smo tu i da sve vidimo..
GuiliDamou
Tako ye @rabodimis kumeeee sve znash, razumiyesh aw yebo Leonarda i Monchiya skupa, heyyy shta mislish da ti to preuzmesh a? Kakav si da se pitash al da nemash nikaku odgovornost a?
user1676981590
Nikad losije horde. Katastrofa. Izgubljeni ! Od njihovih kazni moglismo pokriti istok.
rabodimis
@GuiliDamou Dobar sam ti mater je*em... Tu odgovornosti prihvatam..
GuiliDamou
@rabodimis Mayka mi ye stara, nebi te privukla, i niye liyepo da vriyedjash, hayd shto te nisu nauchili da u privatno preduzetye odluchuye jedan “babo”, nego shto te ne nauchishe liyepom ponashanyu i obhodjenyu… sram te bilo pseto.
rabodimis
@GuiliDamou Nista onda samo mars u pm..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.