Iskusni vezista nije bio u planovima Simona Rožmana

FK Sarajevo i Mario Vrančić pronašli rješenje

18

Komentari (18)

Rus
Gdje je Drakula? Javite mu da će uskoro dobiti brata. Ja mu napravio.
AdmirAdmir11
Rozmane da ti se ne odbije od glavu ovo sto trjeras ove igrace pogledaj malo kako su ovi igrali a kako ti ovi igraju da se nisi malo zezno
pjanke.sa
Jeste pogledace sigurno ce poslusati tebe. I ostale pametnjakocice koji komentarisu. Sigurno si negdje ti trener
papagaj
Bolji od pola igraca koji vam sad igraju smiješan si Rodmane
1fckoln
Za klasu bolji od Julardzije i Mustafica. Slovenac uskoro ces i ti na sporazumni raskid ugovora
pjanke.sa
Hahahahaha. Ti si bas mjerodavan da to kazes.
Ham0
Rozmane pazi sta radis
Hanibal
Da budem iskren da sam ja trener Sarajeva ne bih otjerao ni Serbecica, ni Vrancica ni Baltu. Dobro su igrali, cak bolje od nekih koji su ostali.
pjanke.sa
Sreca pa nisi trener nas.
alibos
Ova politika ne vodi na dobro.Pad će biti bolan.
DOKTOR_GAZ_
Sad odi u Zrinjski ili Borac, pa nas KARAJ gdje stignes..OTJERASE POLA OMLADINACA i prvog tima(Balta, Zeljkovic,Vrancic, sikaniraju Ziljkica), da bi mogli ozivjavati karijere PANJEVIMA iz Celja i Domzala..jos mu daju PODRSKU..
user1677490484
Jel pričamo o Balti i Vrančiću kojeg su zalizani i Alimanovićka doveli u klub. Daj budi realan Vrančić i ozbiljan trkački fudbal su davno prošlo vrijeme. Jedina greška Rožmanova o kojoj se može pričati je Samir Zeljković. Još samo reci da je kikser Šerbečić bolji od Ðuričkovića i da predjem na gledanje bejzbola.
DOKTOR_GAZ_
Po tvome, onda treba Amela Tuku u vezni red dovesti..ali hajde, svakakoje SLOVENAC BIVSI, uskoro..Vrancic u JEDNOJ NOZI ima vise nego SVI tvoji nabrojani..
pero98
Pa kako je moguće da već prognozirate otkaz Rožmanu? Prvo su bile priče da je sa nama (Rijekom) bio u skupinama Europe lige i osvojio kup a sad bi ga vi tjerali. Pa ne ulazi se u skupine euro natjecanja tek tako. Strpljenja.
pjanke.sa
Pero, ko si da si ne mozes tako govoriti nasim navijacima. Pa mi bismo(neki navijaci: forumasi i komentatori koji u zivotu djnara nisu zaradili) otjerali i Klopa za 3 mjeseca ako bi izgubio 3 tekme ili ako mu se igraci ne bi zalagali. Pusti
user1677490484
Niko nije rekao da treba biti Amel Tuka, ali iz istog razloga ga je i Jakirović otpisao u Rijeci. Znači otpišete Jakirović, pa onda i Rožman...ja bih se zapitao šta je problem.
user1677490484
Niko nije rekao da treba biti Amel Tuka, ali iz istog razloga ga je i Jakirović otpisao u Rijeci. Znači otpišete Jakirović, pa onda i Rožman...ja bih se zapitao šta je problem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.