14

Komentari (14)

Salgijica
Vresanovic ce uvest sarajevo u grupe i postat najveci trener posle rata xD
Skender
Ovaj portal ne bi trebao da pise o grupici neodgovornih navijaca koji samo nanose finansijsku stetu klubu. To sto ih nejma na Kosevu nikome nije zao i sada se na miru moze odgledati utakmica. Ta grupa koja je sebi umislila da putem ulicnih mitingasa smjenjuju upravu kluba, dovode trenere i igrace nece uspjeti u toj nakani. Ako to zele moraju prvo postati vecinski vlasnici dionica kluba. A prije toga trebali bi namititi sve kazne koje je klub zbog njih isplacao bar u zadnjih 10 godina. Moj savjet Varesanovicu nasem treneru jeste da ne daje nikakve izjave u medijim o grupi neodgovornih navijaca, uostalom to i nije njegov posao. Na sportskom planu: treba dovesti jednoga iskusnog golmana, ova nasa dvojica mladih golmana tesko da sta odbrane, a ono sto odbrane izbiju do protivnickih igraca koji loptu pospreme u mrezu. Obavezno dovesti Durakovica iz Igmana (bek). On nam treba.
user1655831611
Kakva Titula ?
nakopitam
Puna podrska i da opet išamaraš ove novojomponovane hordice kao sto si ih samarao na Kosevu. A da samaras i protivnike isto tako
plemic
jadnićak, najavio titulu. pitam ga jeli čuo za HŠK ZRINJSKI?
nakopitam
Nije on kadnicak momcino. Jadnicak si ti sa takvim razmisljanjem. Sarajevo je nas najveci klub i puno puno su veci od zrinjskog.
atomskimrav
A sto nebi najavio titulu, i sto je jadnik. Bas kao da je zrinjski M.city. i niko nije nepobjediv. U svakom slucaju mozda i igrate dobro, i to je zato sto vas niko ni najmanje ne dira, tj. igrate svoju igru. Dok opet pogledamo s druge strane svako kolo je neko ostecen za nesto. İ da zaboravio sam i borac uz vas, koji ce za razliku od zrinjskog ispasti iz evropskih kvalifikacija i koji se ne moze mjeriti sa zrinjskim ni u jednom sportskom segmentu.
user1655831611
Sarajevo samo moje biti najveći BIH klub jer je Zrinjski hrvatski
Drakula
Prije rata niko nije znao za zrinjski.
Kako neće čuti za svinjski. Najveći fašističko židovski projekat, formiran i osnovan '93 godine u Čitluku, a temelji su mu na krvi i patnji nedužnih i mučki ubijenih i zarobljenih sunarodnjaka. Time se dičite?
@Drakula nije ni postojao. Nešto malo se koprcali po seoskim ligama i zbog fašističke ideologije Josip Broz Tito ugasi vnago.
Drakula
Znam da nije postojao zato i kazem. Vjestaci ovo 1905 izmisljotina teska. Ne znaju kakva je liga bila u jugi
pjanke.sa
Razumljiva odluka. Ko ima rezultate, taj ostaje. Samo da se NEKAKO popegla sa HZ odnos i ekstra!
gh0ast
Amin da se nekome ne dadne otkaz nakon 3 mjeseca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.