FK Sarajevo nagrađuje dva navijača putovanjem s ekipom u Evropu!

Vrijedne nagrade

FK Sarajevo nagrađuje dva navijača putovanjem s ekipom u Evropu!

E. Čaušević

FK Sarajevo će ovog vikenda najvjerovatnije proslaviti titulu prvaka BiH, a za ovaj meč spremili su i posebne nagrade za svoje navijače.

Bordo tim dočekuje Zvijezdu 09 i u slučaju pobjede i teoretski će osigurati titulu prvaka naše zemlje. Također, klub s Koševa je objavio da navijače očekuje vrijedna nagradna igra, a da će dva navijača imati priliku s ekipom da putuju na jednu od evropskih utakmica.

Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova.

Da bi se učestvovalo u nagradnoj igri potrebno je popuniti nagradni listić i ubaciti ga u kutiju koja će biti postavljena na svakom ulazu na stadionu Asim Ferhatović Hase na utakmici protiv Zvijezde 09 u subotu 18. maja 2019.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Listić za sudjelovanje u nagradnoj igri svaki navijač dobit će prilikom kupovine pojedinačne ulaznice za tribinu po izboru, a vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica svoj listić moći će preuzeti na samom ulazu na stadionu.

Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon posljednje premijerligaške utakmice, a nagrade će biti moguće preuzeti samo uz pokaz karte sa susreta 32. kola Premijer lige BiH (pojedinačne, sezonske/polusezonske, bijele članske).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
E zamisli osvojis i moras da ides sa lezbejkom Sabrinom i pedercinom Valentinom na put Hahahahahahahaha Hahahahahahahaha Hahahahahahahaha
0 1
AmarHZ
hajd i to da čujem,zadnje 2 sezone niste dali đaba ulaz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi