Do meča nekoliko sati, a Sarajevo sa samo tri riječi poslalo poruku svim svojim navijačima

Oglasili se na Instagramu

Do meča nekoliko sati, a Sarajevo sa samo tri riječi poslalo poruku svim svojim navijačima

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras na stadionu Asim Ferhatović-Hase igraju revanš utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige protiv gruzijskog Torpeda. Interesovanje za ovaj meč je ogromno, a iz kluba su nekoliko sati pred meč poslali jasnu poruku svojim navijačima.

U prvoj utakmici koja se igrala prije sedam dana u Kutaisiju rezultat je bio 2:2, a konačna odluka o putniku u drugo pretkolo Konferencijske lige pada u večerašnjem okršaju na najvećem bh. stadionu.

Sarajevu sigurno neće faliti motiva za večerašnji meč, a posebno ne nakon press konferencije Torpeda na kojoj su trener i kapiten tog kluba samouvjereno govorili o sigurno pobjedi i plasmanu dalje.

Sigurno je da će Sarajevo imati i ogromnu podršku s tribina jer za meč na Koševu vlada zaista ogroman interes.

Iz kluba su se i jutros oglasili kako bi najavili večerašnju utakmicu, a samo tri riječi bile su dovoljne da navijačima pošalju jasnu poruku.

Oglasi

"Zajedno možemo više!", poručili su iz bordo kluba.

To je jasna poruka navijačima Sarajeva da u što većem broju dođu na večerašnji meč i pruže podršku svojim igračima u borbi za plasman u drugo pretkolo ovog UEFA-inog takmičenja.

Očekuje se da će na Koševu biti preko 15.000 navijača, ali izostat će podrška onih najvatrenijih jer su Horde zla najavile da će i večeras nastaviti svog bojkot iz već dobro poznatih razloga.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Torpeda igra se večeras s početkom u 21 sat.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hadzija123
Pravi navijaci HZ ,jedini vide sta virvir radi kakav krimilan sprovodi oere pare stecene prodajom narkotika preko F.K.Sarajevo,ovo je bas teski kriminal gdje moze doci do gasenja kluba ali ovi tzv navijaci koji navijaju id danas do sutra to kao ne vide oa im doboro dok nivin se pune njihivim clancima,sta ce biti ostajemo da vidimo ali mnogi jacinid tebe Mirvicu oadose oa ces i ti oni Columbiana
0 3
Jadnimi
Idemo jako
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi