Sve će se znati tek nakon izbora

FK Sarajevo odgovorio Općini Centar

20

Komentari (20)

user1192
San Siro i stadion Đuzepe Meaca napušta Milan....pa Atletiko Madrid napustion stadion na kojem se pisala istorija...Bajern isto itd...samo bi ovi ko nešto...privatni klub na jaslama društva ....kupi na otplatu zemlju u Butmiru i lagano tribinu po tribinu...ko Velež...ovo ti je za 1KM uslovno i nije tvoje...
SarajevoFC
Veliko bravo za upravu. Odyebat ove parazite za sva vremena pa dogovoriti sa normalnim ljudima, tj dolazećom opštinskom, pa i gradskom upravom. Potpiši nesto sa SDA bagrom, potpisao si sebi smrtnu presudu. Još jednom BRAVO.
zizu82
Mala je granica između ljubavi i mržnje.Ovu upravu sam fakat mrzio al me u zadnje vrijeme toliko pozitivno iznenađuju da je to nevjerovatno.Svaka čast!!!
PeppermintSA
U ugovoru je takođe stajalo da Sarajevo na sebe preuzme obaveze prema 67 uposlenih SDA budžetlija. Dakle, da Sarajevo ulaže i rekonstruiše stadion, da na svoj platni spisak stavi sve o jednog SDA uhl**** koji je stvarno ili fiktivno zaposlen u centru, a da uz sve to seljačina rogatička i dalje odlučuje o svemu. Mrs upm.
B.C.
Jel marka vracena?xaxaxaxa
LevoKrilo
Bakac, neće Ajnadžić ulagati Namu, ne budi ogranićen. F.K. Sarajevo se nudi da u ovom teškom vremenu uloži novac u stadion a da opština upravlja...Pa ko bi to dozvolio? U prijevodu: dajte Vi pare a mi smo glavni! Ma nemoj! Pa nije niko lud...
hzsg
Moj nacelnice, PROVIDAN SI, BAREM ZA URBANI DIO STANOVNIŠTVA. Ti si zavrsio sa svojom načelničkom pozicijom.
Paradajz
Ajnadzicu pozdravi se sa novim mandatom, Mandic uzima hladno.
starigrad
Koševo je uvjek bilo i biće naše. A za dušmane jedna poruka. Hajde sad orkestrirano kmeeeeeeeeeeeee
LevoKrilo
E moj Ajnadžiću! Da ti F.K.Sarajevo ulaže novce a da ti budeš glavni...Gdje to ima u modernom svijetu???
Bakac
Jok on ce Namu ulagati...
Bordobjeli
Zamolio bi navijače režimskog sda kluba iz zvorničke da počnu sa komentarima i ako nije članak o njihovom jadnom klubu!!!!! Guzice bi dali za 1 km i oni nekom nešto vaze...
Ajax11
Nedzad konta neko budala...hahaha, cao sada a tako lahko si mogao biti ponovo biran...
BlueBoys
Muda pod bubrege?
nedoni46
slucajno saznah da je u ugovoru stajalo da se centar pita za sve, daje rokove sta, kako i do kad, a FKS samo da daje pare. Uz to, da centar moze u kasnjenju od par dana da raskine taj isti ugovor i da FKS izvisi. Pade ti nedzade bez ispaljenog metka, ovo ti je i bila jedina sansa da uzmes i ove izbore.
Bakac
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahaha jedan jE AJNADZIC!
nedoni46
jedan je i previse za covjecanstvo
BordoBijeli1946
@Bakac Je li ti majku plodio pa je jedan? Mogu i ja, pa ce nas biti dvojica :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.