FK Sarajevo danas predstavlja dva nova imena, jedno je već poznato

Vrijedno radi uprava kluba sa Koševa

FK Sarajevo danas predstavlja dva nova imena, jedno je već poznato

S. Mlaćo
FK Sarajevo danas će predstaviti dva nova člana.

Tako je potvrđeno putem zvanične stranice uz zagotnetnu objavu.

“Možete li pogoditi ko je novi bek, a ko novi vezni igrač FK Sarajevo?

Nema gužve u saobraćaju pa obećavamo da ćemo obojicu predstaviti danas“, stoji u objavi.

Možete li pogoditi ko je novi bek, a ko novi vezni igrač FK Sarajevo? 🧐 Nema gužve u saobraćaju pa obećavamo da ćemo obojicu predstaviti danas 🤞 #bordobijeli

Posted by FK Sarajevo on Thursday, June 9, 2022

Podsjetimo, bordo klub je pojačao do sada Ivan Ikić koji stiže iz NK Široki Brijeg.

Oglasi

Danas će na Koševu predstaviti i Franu Čirjaka, bivšeg člana Zrinjskog.

Nekadašnji fudbaler mostarskog Zrinjskog dres Plemića nosio je 79 puta u službenim nastupima. Sa Zrinjskim je Čirjak u sezoni 2017/2018 osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine. U 79 odigranih utakmica Čirjak je za Zrinjski postigao dva pogotka kojima je dodao i deset asistencija.

Nakon tri godine provedene u Zrinjskom 26-godišnji fudbaler se otisnuo u Ukrajinu. Potpisao je ugovor sa tamošnjim članom elitnog ranga Lvivom. Odmah po dolasku u ovaj klub Čirjak se izborio za mjesto u timu, a ukupno je za sezonu i pol za Lviv odigrao 36 utakmica i pritom je postigao jedan pogodak kojem je dodao i osam asistencija.

Nakon što je Rusije izvršila agresiju na Ukrajinu Čirjak se vratio u Hrvatsku, a krajem marta skrasio se u Bugarskoj, tačnije u Lokomotivu iz Sofije. Za ovaj klub je odigrao šest utakmica, a u svom posljednjem nastupu postigao je pogodak.

Na kraju dodajmo da je prije dolaska u Zrinjski hrvatski veznjak nastupao za Luzern, Zagreb i Zadar, a ukoliko bude pružao partije kao što je u Zrinjskom, sasvim sigurno će biti pojačanje za tim Feđe Dudića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O kojem beku se radi, za sada nije zvanično poznato.

Biće poznato vrlo brzo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644923168
Ninoslav Milenković bek... Siniša Mulina vezni... Zahvalite mi poslije iz redakcije...
6 1
Uranija
E čuj uprava vrijedno radi!? Dovest će oni i 10 igrača kao i svaka uprava, ali nema tu igrača koji će biti u formi da bude prevaga u igri za titulu. A možda i ne idemo na titulu.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi