13

Komentari (13)

user1668952450
Ne vrijeđati, svi zaslužuju priliku
Convicts
Imal ko da im stima rezultate ko nekad,ovi ce ispast iz lige ubrzo.
Manager
nekada se ljubavnicama otvarali frizerski saloni i slično, sada im se da da upravljaju fudbalskim klubom
Ars1946
Puna podrška Mirzi i Mirviću. Titule 1966/67 i 1984/85 smo osvojili bez HZ, a nošeni su navijanjem sa Istoka i Zapada Koševa.Sarajevo se voli, a ovi koji su za bojkot imaju dva izbora, otkupiti dionice kluba i voditi politiku kluba ili naći novi klub po njihovoj mjeri, mogu ga brzo naći , stanuje na Krmetnjaku.
MSOZ101
Doći će i Radovac vjerovatno, sami sebi pucamo u koljena ulaskom u sezonu sa dva klasična vezna igrača. Ðokanović i Čirjak ne mogu samo iznijeti teret plus povrede i kartoni, Tarik Ramić nije taj kalibar još plus dijete je naviklo igrati bliže golu. Avramovski, Mustafić i Džafić na poziciji CMF nikome ne mogu pomoći jer su svi korisniji bliže golu. Andrej, Frane i Samir su optimalni minimum za proljeće.
ned.hz
Ziljkić je završena stvar, Kyeremeh bi bio odlično pojačanje uz Oliveiru, mlad, brz, može igrat veznog i krilnog napadača, biće to sve dobro aBd, samo jako
veliki73
Uvijek ista prica, ljudi dok vam Hadzic skroz al baš skroz ne ode iz kluba od vas nece biti ništa
Uranija
Idi učlani biciklo mitomane
nakopitam
MIRVICU KURRVO KEROVJEDOVA, UMRI OD RAKA PEDDERCINO!
Umrli ti i ostali za tobom u koloni.
pjanke.sa
@nakopitam pa majmune jedan retardirani kako si tako pogan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.