18

Komentari (18)

starigrad
Hahahaha. Svaki dan nova dobra informacija.Svi Dušmani se moraju navikavati na ovo inače će oboliti od ljubomore. Hahaha.
bistrik87
Pametan potez kluba, prodajel jos zeljo antistres loptice u fan shopu? A ovi nepismeni glupani, stadion AFH pripada FK Sarajvu, malo procitajte prava, malo naucite matematiku jednostavnu, zatreba to u zivotu.
visokohz
Bio naš i ostao NAŠ
BordoBijeli
Zamisli kakvi idoti ovi ovdje.Hej pa klub kaze da je nas stadion oni svojim mitomanskim tjesenjem tvrde da nije.Isto ko da su oni pravili ugovor i potpisivali.Kakvi glupani pa jel ovo moguce?Stadion je nas a vi nastavite
Taceoni
Neznam šta slave pa 40 godina sljedecih renta 40x12x4000=1920000 eto skoro 2 miliona ako bude 4000 km samo kirije i opet nije tvoje a kako se ovde stvari mjenjaju ko ti garantuje tu kiriju 40 godina i sto je bajtuznije još ulaganja ako budu kao što stoji u ugovoru,i opet nije tvoje ko je lud još da ulaže u nešto sto nije njegovo 100%
pjanke.sa
Jao glupane idi molim te odjavi se sam i ne pisi takve gluposti.
Taceoni
O još podstanar sljedecih 40 tak godina zato tišu
chelsea321
Ko igra derbi zakrzljali saraj'vo i polu ugaseni sheljo
PRESEDAN
Rano su se sjetili,dan pred tekmu? I šta ona ćelava ubleha radi danas u klubu? Zašto i dalje na stranici porezne stoji da smo dužni?
fudo.98
Da li je članak o ulaznicama ili nekom udruženju??? Bra'o
Ajax11
Jednostavno jedna stepenica više nego i jedan drugi klub iz lige!
manijacci8787
Nemoj se hvalit do neki dan nisi imao stadion...
pjanke.sa
@manijaci8787 zapali braca smiri se
duplakruna1
Samo priglupi navijaci malog kluba iz sarajeva, kad ne znaju sta reci, pominju stadion. Posto su kratkog pamcenja, znaci mozga, zaboravljaju da su oni tek nedavno raznim peripetijama uknjizili dio sportskog centra na sebe. Istovremeno, iako je to njima veliki problem iz gore navedenog razloga, ne tznaju da jekosevo do nekoliko godina pred olimpijadu bilo stadion sarajeva ali je iz tadasnjih objektivnih potreba za olimpijadu promijenilo vlasnika. sve to ima u papirima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.