FK Sarajevo pred derbi pripremio posebne ulaznice, najposebnija košta 500 KM!

Meč sa Željezničarom se igra u subotu

FK Sarajevo pred derbi pripremio posebne ulaznice, najposebnija košta 500 KM!

A. Čaušević

Predstojeći gradski derbi protiv Željezničara će biti historijski jer će Sarajevo najvećeg rivala dočekati na svom stadionu.

Kao što je poznato sredinom ove sedmice Bordo klub je dobio stadion Asim Ferhatović Hase na upravljanje u narednih 35, odnosno 45 godina.

Ugovor o zakupu između Općine Centar i FK Sarajevo bit će potpisan u subotu 1. maja neposredno prije početka utakmice protiv Željezničara.

Bordo klub je zbog zaista posebnog događaja u klupskoj historiji pripremio i posebno dizajnirane ulaznice ograničenog kontingenta.

Iz FK Sarajevo navode kako će se u prodaji naći tri vrste ulaznice, a cijene su 10 i 100 KM, dok će ona najposebnija koštati 500 KMUlaznice serijskog broja od 1 do 100 sa potpisom prvotimaca Sarajeva koštaju 100 KM, a ulaznice od serijskog broja 101 do 1945 će koštati 10 KM.

Jedna jedina ulaznica serijskog broja 1946 koja simoblizuje godinu osnivanja Bordo kluba će koštati 500 KM.

Oglasi

"Uz kupovinu potpisane ulaznice od strane prvotimaca sa serijskim brojem 1946, navijač na poklon dobija uokviren potpisan dres, te mogućnost da prisustvuje narednoj domaćoj utakmici na našem Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase", poručili su iz FK Sarajevo.

Inače, današnji dan u FK Sarajevo je bio veoma radan jer se nakon sastanka sa predstavnicima Veleža i Mladosti odlučilo krenuti u formiranje Udruženja premijerligaša. 

Na zvaničnoj stranici Bordo kluba stiglo je i objavešenje uz tri glavna zaključka sa sastnaka te poruku ostalim premijerligašima.

"Predstavnici klubova iznijeli su poteškoće u radu sa kojima se susreću u tekućoj sezoni, a usvojeni su sljedeći zaključci:

- tri premijerligaška kluba FK Sarajevo, FK Mladost Doboj Kakanj i FK Velež donijeli su odluku da se formira udruženje premijerligaša, te će u narednim danima biti pokrenuti pravni i drugi logistički koraci,

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

- preostali klubovi koji se takmiče u najvišem rangu takmičenja su dobrodošli da se pridruže kada procjene da je za to došlo vrijeme,

- FK Mladost Doboj Kakanj, FK Velež i FK Sarajevo će javno izvještavati o svim potencijalnim nepravilnostima u narednom periodu, te će ukoliko procjene da se nastavlja proces narušavanja integriteta takmičenja, razmotriti opciju izlaska iz lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Jednostavno jedna stepenica više nego i jedan drugi klub iz lige!
14 14
Taceoni
Neznam šta slave pa 40 godina sljedecih renta 40x12x4000=1920000 eto skoro 2 miliona ako bude 4000 km samo kirije i opet nije tvoje a kako se ovde stvari mjenjaju ko ti garantuje tu kiriju 40 godina i sto je bajtuznije još ulaganja ako budu kao što stoji u ugovoru,i opet nije tvoje ko je lud još da ulaže u nešto sto nije njegovo 100%
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi