Sanin Mušija novi član FK Sarajevo

Stiže iz FK Mladost DK

Sanin Mušija novi član FK Sarajevo · Zvanično

Haris Zilić

FK Sarajevo lagano se priprema za početak priprema pred proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a Bordo tim je danas ozvaničio još jedan posao.

Novi član FK Sarajevo je mladi golman Sanin Mušija koji dolazi iz redova FK Mladost Doboj Kakanj.

Ova informacija potvrđena je od strane Bordo tima.

"Sanin Mušija novi je član na bordo-bijelih.

Sanin je profesionalnu karijeru započeo u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Već je uspio da sakupi 35 seniorskih nastupa braneći boje Mladosti u Prvoj ligi FBiH, gdje će i provesti ostatak sezone 2023/24 kao posuđen igrač.

Oglasi

Sanin će se danas pojaviti na planiranoj prozivci prvog tima, te će i putovati na pripreme sa ekipom", stoji u saopštenju tima sa Koševa.

Dakle Sarajevo danas počinje sa pripremama, obavit će se prozivka, a nakon toga će biti poznat i detaljniji plan priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo time će 10 ili 11. feburara u gostima odigrati meč osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv tuzlanske Slobode.

Proljetni dio Premijer lige naš zemlje počinje 17. februara, a FK Sarajevo će u 19. kolu dočekati NK Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
Dobrodosao u najveci klub u drzavi, momcino! Nadam se da ces uspjeti da se nametnes, konkurencija je jaka. Ako ne uspijes, saljemo te kod nase brace u Velez na posudbu i kaljenje. Sretno!
3 2
avalkaB
Who da fak is that guy?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi