20

Komentari (20)

Gatuso
Koja stoka od uprave.Godinama igramo ma ****nom.lavoru i spravom nas jebu drugi navijaci radi toga.Ova sabrina je sve osim direktor i ne kontam ako nije preko kreveta dosla do.tog mjesta onda preko cega jest.Sta je dobrog donijel klubu,kako ona tako i ostali clanovi uprave.Stoko napolje !
milivoje
Najjača je "uprava napolje",kakva crna uprava,ljudi privatna prčija keroždera,nemojte se puno ****iti da vam ne bude taraba na Sjever hahahahahahahaha,ili da vlasnik izmjesti tekme u Ugljevik hahahahah,joj beskućnika,kruh te yebo!?
Rekorderi
Đe nađe Ugljevik... Hahahaha
Ljacmu1
Rezultati su mjerilo, a ne prošlost i sentiment. Činjenica je da igra nije napredovala, slaba forma na gostovanjima, dugo su izvlačili rezultate a derbiji su ogolili probleme.
ludilobrale
BRAVO UPRAVA.. DANAS JE NA TRENINGU BIO JELESKOVIC U REKAO AKO ME TREBATE JA CU DOCI CIM ODE HUSRWF.. HUSREFEEE MRASSAA
Stanley
Bravo upravo! Pa nismo valjda mahalski klub kao meljo gdje je Amar babo i bog kluba.
haredare8917
Moj udbaš nemate klub, a shvatam tvoj komentar za Amara. Vi biste najviše voljeli kada bi jedan takav bio vama šef, al kao što rekoh nemate klub pa vam nema ko biti šef. Lijep pozdrav sa grbavice.
kiklop
Ako niste znali ko ste, udbaski klub, mali torpedo, raseljeni migranti1946, klub bez vlastite livade a kamo li stadiona, niste vi naravno kao mi, najveci i najtrofejniji klub u BiH ?
Suka21
Vidim izaslo se iz rupe. Neka malo i vi sumca trebate vidit. A taj meljo ce ti opet ocitat lekciju.
nedoni46
Vi plavi ko i Tottenham, ne pamtite kad ste zadnju titulu osvojili a lafo najveći klub. Lol
Stanley
Oo gdje ste pazi sada Vaso Miskin Crni ili NK Željezničar ili ti ga u narodu Željkan. Vi ste uvijek bili i ostali prosječni mahalski klub. Džaba sve. Amar ako hoće sutra će vas ugasiti jer je to sasvim njegov klub. 8 godina bez titule i ono ovdje nešto komentariše. Haha
teddy sheringham
Mitko, Skakine ti sadake, kako misliš nemamo klub? Lijep pozdrav iz Sarajeva.
Chwilla
Ovaj gazda ako zna da su protesti Bog me ubio. Lafo oni ga obavjestili al malo sutra. Nisu mu ni smijeli reci jer bi ubrzo i oni letili. Kako namazano se kriju iz svojih saopstenje to jest kriju se iza gazde koji lafo uvijek saglasan sa njihovim stavovima hahahahahhaah Kako providnio!
kiklop
Ma ja ba, stavili mu sliku od prije pola godine, i napisali njegovu lafo izjavu
ISTINA
Navijač sam Slobode ali ovo.je stvarno strašno na koji je način smjenjen Musemić,bezumno,lakrdija.
papagaj
Zivi bili pa vidjeli da ce vam za trenera doci kakav vijetnamac da se uci, slijedeći koji leti je Hadžić, a pranje para je ocigledno
user1571956549
**** ih ovaj kosooki hahahahhahah privatni klub , mogu samo da ga puse
DobarDan
Ma bravo.. Al necete pobjec i nece se zaboravit.. je*acemo vam majke lopovske...
Sako12
UPRAVA NAPOLJE
Chwilla
Jesu se usrali hahahahahahah lafo traze kompromis hahahahahah Kako ih levate i kako su se usrali za fotelje to je strasno! Tacno iz ovog saopstenja se vidi da su im dzepovi puni oraha tj. para
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.