13

Komentari (13)

milivoje
Gdje Gigović Čauševiću,zašto šutite na krađu?
starmac
BENJI sve čestitke na debiju.Da su svi prije davali koliko je BENJO večeras nebi se borili u baražu nego bi bili na EURU.Vidila se želja,borba i snaga koliko čovjek može i nije razočaro.BRAVO BENJO i čestitke iz MOSTARA.
Ters
Sanagoal
Nije lako protiv Nizozemske igrati i dobro je odigrao ali moze i mora to bolje. Sut, snaga, brzina.... treba da radi duplo vise i kad svi odu sa treninga jos sat dva da odradi...
Salgijica
Tatar najbolji bio dok je igro. Moze i protiv poljske komotno igrat
papagaj
Loše je to, imao sam osjecaj da nema snage prilikom centaršuteva
tex_willer
Vala je Benjo sasvim dobro odigrao. Jest' da je anamo njihov, ali momku svaka čast. Bravo Benjamine, samo nastavi. I nek' su Višća i Hotić extra odigrali, i nagledali se lopti protiv S. Irske. Ne dipr.
mirza24
Benjo nije lopte vidio a ti kovacevicu nisi ni za premijer lige
TurboHilmija
sekac
user1599438591
GiS
Kmecite mali plavi
ludilobrale
Ma momak susdrzi se djeca ti se smiju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti